Какво се случва в дублажните студия, там където българските актьори дават „гласовете си под наем“, за да свържат зрителите с фантастичния свят на филмите? Най-забавното обяснение на този въпрос ще получи публиката на сцената на Парк- театър „Борисова градина“ на 22-и юни от 21:00 ч. в комедийния спектакъл „Гласове под наем“.

Актьорите Гергана Стоянова, Симеон Владов, Виктор Танев, Симона Трайкова и Христо Ботев (който е и автор на текста) ще представят всички напрегнати, забавни, нелепи, конфликтни и шантави моменти, които се случват във „Вселената на дублажа“. Там, където нищо от това, което си мислим за тази непозната професия, не е истина и там, където никога не е скучно!

На теория всичко изглежда изключително лесно – актьор пред микрофона, текст, чете и е готов, но в реалния живот е далеч по-сложно, забавно, и дори абсурдно.

Спектакълът ще покаже ежедневния пъзел от комедийни мигове на група актьори, които ще успеят да накарат публиката да си тръгне след шоуто с широка усмивка на лицето.

Пригответе доброто си настроение за „Гласове под наем“ на 22-и юни от 21:00 ч. в Парк-театър „Борисова градина“.