Две бляскави холивудски красавици - Дженифър Анистън и Джулия Робъртс - ще разменят телата си в новия филм на режисьора Макс Барбаков, съобщава британският "Гардиън".

Жанрът "размяна на телата" отдавна се основава на една проста предпоставка - какво би станало, ако двама души с напълно противоположни възгледи за света преживеят живота през очите на другия?

Класиките в жанра са "Freaky Friday" (дете разменя тялото си с възрастен), "18 Again!" (тийнейджър разменя тялото си с 81-годишен пациент в кома), "Какъвто бащата, такъв и синът" (дете разменя тялото си с хирург) и "Горещата мацка" (привлекателен мъж разменя тялото си с комика Роб Шнайдер).

Снимка: Getty Images

Но явно още нищо не сме видели, защото Холивуд вече е измислил филм за размяна на тела, който кара всички тези филми да изглеждат просто като репетии по темата.

Той е използвал напреднали научни и математически формули, за да открие две актриси, които в момента работят на планетата Земя и които са пълни противоположности във всяко възможно отношение, изграждайки сюжета около техните безкрайни и сложни различия. Точно така, скоро ще има филм за размяна на тела с участието на Джулия Робъртс и Дженифър Анистън в главните роли, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Засега не се разкриват подробности за името и сюжета на предстоящия филм, но със сигурност знаем едно - последната лента на режисьора Макс Барбаков, наречена "Палм Спрингс" (2020), беше удивителна комедия. И след десетилетия на комедии за размяна на телата, в които хората си разменят местата с физическите и емоционалните си противоположности, не е ли време някой да направи филм, в който жена разменя тялото си с друга жена, която може да е нейно точно генетично копие? Време е, разбира се.

Вижте повече за Джулия Робъртс в следващото видео: