"Познаваме се само от седмица!" - твърди Джордж Клуни за актрисата с най-красива усмивка. Във видеоинтервю за филма "Билет до рая" нито един от двамата не скрива чувството си за хумор.  

Джордж Клуни и Джулия Робъртс влизат в ролята на разведена двойка в романтичната комедия. Бившите съпрузи не се понасят, постоянно спорят и са на едно мнение само за това, че сватбата на дъщеря им не бива да се случва.

Сърдити скандалджии ли са и в реални живот, или добри приятели?

Истината е, че двамата са близки приятели от първия миг. 

„Имаше и голяма доза пиянство. Това много ни помогна. След като се срещнахме, трябваше да бъдем приятели. Когато срещаш нещо или някого за пръв път, може да ти се гади от него, а в следващия момент да го харесваш. Накрая казваш „Добре, аз ще съм ти приятел“. Аз това и направих“.

Снимка: Getty Images

Джулия Робъртс е откровена, че когато са се срещнали за пръв път, в атмосферата е имало лекота и комфорт. 

Любимата сцена на Джулия от "Билет до рая" е, когато...

"Аз бях пияна, а той грабна косата ми, за да я държи назад. Точно тогава почувствах, че това ще е истинско приятелство“.

Снимка: Форум филм

Световната премиера на филма беше на 8 септември 2022 г. в Барселона.

Всъщност Джордж Клуни и Джулия Робъртс са приятели от десетилетия. 

Работили са заедно по филмите "Океановата единайсеторка" (2001), "Океановата дванайсеторка" (2004) и "Чудовище с пари" (2016), а сега се обединяват в екипа на "Билет до рая".

Снимка: Форум филм

По време на промоцията на последния им съвместен филм, дългогодишните приятели се пошегуваха, че екранното им гушкане е отнело "около шест месеца", за да се усъвършенстват. 

Снимка: Getty Images