Нали си спомняте за Ирина Папанчева, нестандартното представяне на нейната книга "Перо от пеликан" и едноименния конкурс за есе и кратък разказ, които ви представихме? Е, сега имаме удоволствието да ви съобщим, че в конкурса се включиха 66 творби на деца и младежи на възраст от 9 до 18 г..

В конкурса са представени 24 населени места, като най-силно са застъпени Бургас с 14 творби, Поморие – с 11 и София – с 8.

Конкурсът очаква своя победител
През следващите дни творбите ще бъдат оценявани от жури в състав Ирина Папанчева, Христо Димитров - Хиндо оператор и сценарист (и редактор на „Перо от пеликан”), Жюстин Томс – водещ експерт в областта на онлайн медиите, маркетинга и PR, Жасмина Тачева, журналист, един от хората, които стоят зад Public Republic Junior и деветнайсетгодишната Александра Владимирова – състезател по тенис и автор на skype романа „Станислав, моя любов”.

Победителите в конкурса, провел се от 1 юни до 31 август, ще бъдат обявени в дните след 7 септември в сайта на проекта „Перо от пеликан” www.perootpelikan.net/wordpress

Проектът „Перо от пеликан” представя все още непубликувания едноименен роман на Ирина Папанчева по нестандартен начин с използване на аудио-визуални средства и електронни комуникационни канали, и организиране на събития и е нейна съвместна инициатива със Зорница Москова, експерт по маркетинг и комуникации.