„Приятели“ завърши преди 17 години, като прибра 6 награди „Еми“ от общо над 60 номинации и остана в историята на телевизията като най-обичаната ситуационна комедия на всички времена. Тази година манията по „Приятели“ се върна, след като се появи нов специален епизод на стрийминг платформата HBO Max. Така екипът на „Приятели“ може да добави още 4 награди към тези, които сериалът вече има.

„Приятели: Отново заедно“ получи номинации за най-добър специален епизод, дизайн на продукцията, режисура и осветление.

Звездите от сериала поздравиха екипа за добрата работа и за повторния шанс на наградите „Еми“.

Снимка: Instagram

„Поздравления на моето семейство от „Приятели“ за четирите номинации за „Еми“, написа актрисата Дженифър Анистън, която играе ролята на Рейчъл. „Това беше много специална възможност да се съберем и не можем да сме по-щастливи да я споделим с вас.“

Лиса Кудроу, която изпълнява ролята на Фийби, сподели снимка на шестимата главни актьори и друга на част от хората, които останаха зад кадър в специалния епизод.

Кортни Кокс (Моника) и Мат ле Бланк (Джоуи) също споделиха селфи с останалите звезди и с продуцента на специалния епизод Бен Уилсън.

Стрийминг платформата обяви новия епизод още преди официалния си старт през 2020 г. Тогава HBO успя да купи правата за сериала вместо „Нетфликс“ и целта на новия епизод беше да привлече повече потребители. Заради пандемията от COVID обаче снимките на новия епизод се отложиха с цяла година и HBO Max стартира без него.