В края на миналата седмица актрисата Ан Хечи почина, след като животоподдържащите системи бяха изключени. Тя претърпя тежка автомобилна катастрофа и лекарите не успяха да спасят живота ѝ. Оказва се обаче, че малко повече от половин година преди да умря, тя е посочила двете актриси, за които смята, че биха могли да изпълнят нейната роля с евентуален биографичен филм.

„Вече съм мислила за това – Кристен Бел или Майли Сайръс“, казва тя в подкаст, записан през януари, който обаче беше излъчен едва сега.

Снимка: Getty Images

53-годишната Хечи беше майка на две деца се е снимала във филми като "Дони Браско", "Шест дни, седем нощи" и римейка на "Психо" от 1998 г. Тя е и бивша партньорка на водещата на американско токшоу Елън Дедженерис.

Според актрисата двете по-млади актриси биха могли да изпълнят нейната роля с хумор, но и с уважение към живота и постиженията ѝ.

Снимка: Getty Images

„Двете от тях са способни да се изправят срещу света по начина, по който аз бих искала и по който вярвам, че съм го правила“, обясни тя.

Актрисата беше хоспитализирана в Центъра за изгаряния в болница "Уест Хилс" северно от Лос Анджелис след ужасяващата катастрофа на 5 август. Тя първо се е блъснала с колата си в гаража на жилищен комплекс, а малко по-късно се е ударила в близка къща.

Снимка: Getty Images

Близките ѝ потвърдиха, че тя е с мозъчна смърт и се поддържаше само на животоподдържащи устройства, за да могат лекарите да вземат органите ѝ за даряване.