Амбър Хърд излезе да свидетелства за трети път по делото за клевета която Джони Деп заведе срещу нея. Тя коментира някои от обвиненията, които актьорът отправи към нея, най-шокиращото от които е, че Хърд се е изходила в леглото му.

Амбър Хърд отхвърли това обвинение като каза, че в този момент не ѝ е било до подобен род шеги.

„Преди всичко не мисля, че е смешно“, каза тя пред съда. „Не бях в настроение за шеги. Животът ми се разпадаше. Тъкмо бях атакувана на 30-ия си рожден ден. Не беше весело време… и не мисля, че това е смешно. Точка.“

По-рано в процеса Джони Деп разказа своята версия, според която снимките на изпражненията са му били показани от бодигарда му.

„Той ми показа снимка на телефона си – беше снимка на леглото ми и от моята страна имаше човешки изпражнения“, разказа Джони Деп. „Първоначалната ми реакция беше… засмях се. Беше толкова странно, че можех само да се сменя.

Тогава Амбър е обвинила кучетата на актьора, но той е убеден, че те са твърде малки.

Снимка: Getty Images

„Всяко от тях тежи по-малко от два килограма“, каза Джони Деп. „Живея с тези кучета от много години. Не са те.“

 

Кой ще спечели делото?

Амбър Хърд коментира и записът, който беше пуснат в съда и в който тя признава, че е удряла Джони Деп.

Снимка: Getty Images

„В този разговор става дума за разликата между мен и Джони, когато се караме“, обясни тя. „Той проактивно ме удря, така че на мен ми се налага реактивно да го удрям също. Говоря за разликата между ударите, които Джини ми нанася и как аз трябва да го удрям, за да се защитавам. Между тези две неща има разлика и аз я отбелязвам. Дори и да не беше два пъти по-голям от мен, пак щеше да има разлика.“

Провалил ли е Джони Деп кариерата на Амбър Хърд?

Звездата от „Карибски пирати“ твърди, че бившата му съпруга е провалила кариерата му с обвиненията си и това е причината да я съди в момента. От своя страна обаче Амбър Хърд твърди същото за него.

„Беше ми много трудно да си намеря работа, след като си издействах ограничителна за заповед срещу Джони Деп“, каза тя пред съда. „Загубих много възможности. Отказваха ми роли и участия в кампании. Трябваше да се боря, за да запазя най-добрата възможност, която съм имала до момента – участието в „Лигата на справедливостта“ с възможност да участвам в „Аквамен.“

Снимка: Getty Images

По-рано тази година стана ясно, че ролята на Амбър Хърд в „Аквамен 2“ е била съкратена значително заради кампанията срещу нея. Тя ще има от-малко от 10 минути екранно време.

„Дадоха ми сценарий и после ми дадоха нова версия на сценария, в който липсваха някои сцени“, обясни тя. „Като цяло бяха извадили доста.“

Амбър Хърд разкри, че заради съдебните ѝ битки с Джони Деп е загубила работата си като рекламно лице на голяма козметична компания и не е участвала в промоцирането на минисериала „Сблъсък“ по романа на Стивън Кинг.