Джони Деп срещу Амбърд Хърд може би ще е делото на века, заради скадалите, свидетелските показания, пикантните подробности и не на последно място реакциите в мрежата. 

Хърд подаде молба за развод с Деп през 2016 г. и през следващите години стана едно от лицата на движението #MeToo. В него жените се обявяват срещу мъжете ръководители, актьори и членове на екипи, които злоупотребяват с властта си. Деп пък завежда дело срещу нея за домашно насилие и клевета.

Интернет буквално се взриви от всевъзможни реакции още със започването на делото. 

В TikTok поддръжниците на Деп споделят видеоклипове с хаштаг #JusticeForJohnnyDepp. Към момента има над 88,2 милиона гледания в TikTok. Хаштагът #AmberHeardIsAnAbuser е натрупал над 18,2 милиона гледания.

Амбър Хард стана пословична с израженията, които правеше, докато говореше в съда. Бързо откриха сходства с анимационни герои.  

Други я обвиниха в актьорска игра, но...  само пред камерите. 

Амбър Хърд е с "орязана" роля под 10 минути в "Аквамен 2" заради обществено недоволство.

Продуцентите на филма са взели решението след разпространена петиция срещу участието на актрисата.

Твърди се, че Амбър Хърд е признала за изпражненията, намерени в леглото, което е споделяла с Джони Деп.

Охранителят на Деп е свидетелствал, че тя е нарекла това "неуспешна шега". По-рано по време на делото за клевета срещу Хърд Деп заяви, че тя е обвинила кучетата си за изпражненията в леглото.

Продължава на следващата страница >>>

В отговор на обяснението ѝ Деп е уточнил, че кучетата са "малки йоркита", които "тежат по около 4 кг". Той допълни, че е живял с тях в продължение на много години и не е възможно изпражненията да са от тях, заради размера и.

А меметата по темета не спират. Пък и какво по-благодатно?!

Само едно по-добро меме, може да детронира друго добро меме.

Още за скандалния развод на Амбър Хард и Джони Деп: