След като известно време избягваше темата за развода си, през последните седмици Адел все по-често споделя през какво е преминала, когато бракът ѝ със Саймън Конеки се разпадна. В най-новото си интервю пред списание „Ролинг Стоун“, легендарната изпълнителка сподели, че е почувствала развода си като провал.

„Много се натъжих – да има толкова много хора, които не познавам, но те да знаят, че бракът ми не е проработил“, каза изпълнителката. „Бях засрамена. Никой не се е опитвал да ме засрами, но чувствах, че не съм свършила добра работа.“

Адел и Саймън Конеки бяха женени от 2018 г. до 2021 г., когато процедурата по развода беше финализирана. Двамата се разделиха още през 2019 г. Те имат 9-годишен син на име Анджело.

Снимка: instagram/adele

След раздялата със съпруга си, Адел започна забележителната си трансформация, която накара всички да говорят за нея – певицата свали доста килограми и тотално промени визията си. Това ѝ е помогнало да осъзнае, че няма трудност, която не може да преодолее.

„Осъзнах, че ако мога да трансформирам тялото си по този начин, значи със сигурност мога да направя същото за ума и емоциите си, за да се чувствам по-добре“, разказа тя.

Снимка: Instagram/@adele

След няколко дни Адел ще пусне нов албум, в който голяма част от песните са вдъхновени от развода ѝ и отношенията между нея, бившия ѝ съпруг и общия им син. Албумът „30“ е предвиден за 19 ноември.