Музикалната суперзвезда Адел сподели, че ще изнесе два концерта в лондонския Хайд парк през следващото лято - първите й концерти от пет години насам.

Според британските медии новината е причинила срив на уебсайта й, тъй като феновете на Адел незабавно са се втурнали да се регистрират за предварителна продажба на билети.

33-годишната изпълнителка, която оглави класациите в САЩ и Великобритания миналата седмица със завладяващия си сингъл „Easy On Me“, съобщи в Туитър новината с възклицанието „Ой Оййййййййй“, споделяйки датите на концертите на 1 и 2 юли, както и линк за предварителна продажба на уебсайта й.

Концертите в Хайд Парк ще са първите за Адел от 2017 г.

Няколко медии на Острова съобщиха, че сайтът на Адел се е сринал, цитирайки фенове, които не са успяли да се регистрират за предварителната продажба на ценните хартийки за концертите в британската столица.

Елтън Джон, "Дюран Дюран" и "Пърл Джем" са сред другите включени изпълнители за планираните концерти в Хайд Парк догодина.

През ноември Адел трябва да издаде четвъртия си студиен албум „30“ - дългоочакваното продължение на албума „25“, спечелил награда „Грами“ през 2015 г.