Адел разкри каква е била движещата мотивация да загуби 45 кг от теглото си и как се е "пристрастила" към физическите упражнения, пише Lad Bible.

15-кратната носителка на "Грами" предизвика истинско възхищение, когато през май 2020 г. сподели снимка в Инстаграм профила си, с която благодари на всички за пожеланията им за рождения й ден – като същевременно разкри зашеметяващата си трансформация.

"Мисля, че една от причините хората да загубят нишката, е, че всъщност тази трансформация продължи в продължение на две години", коментира Адел пред британския "Вог" в първото си интервю от пет години насам.

Певицата допълва пред списанието, че причините за трансформацията й всъщност са били свързани с психичното й здраве.

"Случи се заради тревожността ми. По време на тренировките просто се чувствам по-добре. Никога не е ставало дума за това да отслабна - а да стана силна и да не прекарвам толкова време всеки ден пред телефона си", заявява Адел.

"Доста се пристрастих към упражненията. Тренирам два или три пъти дневно", допълва певицата.

Разкривайки подробности за своя фитнес режим, тя казва: "Сутрин вдигам тежести, след това обикновено ходя пеша или се боксирам следобед, а след това през нощта отивам да правя кардио тренировки."

"По принцип нямах работа, докато вършех това. И го правех с треньори. Това не е възможно за много хора", допълва певицата.

Но Адел е категорична, че трансформацията й никога не е била заради другите хора - певицата е направила всичко това заради себе си.

"Трябваше да се пристрастя към нещо, за да оправя ума си. Можеше да е плетене, но не и в моя случай. Хората са шокирани, защото не съм споделил моето "пътуване" през всичко това. Те са свикнали всичко да се документира в Инстаграм, като повечето хора на моето място биха сключили голяма сделка с бранд за здравословно хранене", казва Адел.

"Но аз го направих го за себе си, а не за някой друг. Така че защо бих го споделила? Не намирам това за очарователно. Това е моето тяло. Хората говорят за тялото ми от 12 години. Те говореха за него преди да отслабна. Но изобщо не ми пука", отсича певицата.