Адел получи само комплименти за новата си визия, с която изненада всички свои почитатели. Успешната изпълнителка свали голяма част от теглото си и се преобрази напълно. Но ако има някой, който не е доволен от тази радикална промяна, то това са хората, които си изкарват хляба като имитират голямата певица.

Адел е само една, но по света има стотици жени (а и не малко мъже), които са нейни професионални двойници. Тези хора получават покани за участия и за различни събития именно защото звучат и приличат до известна степен на Адел и драстичната промяна във външността на оригиналната певица може да им докара големи неприятности.

Една от тези имитаторки е британката Мария Хериот, която е твърдо решена да не изостава от истинската Адел. За целта Мария се е подложила на операция, която ѝ е помогнала да свали теглото си почти двойно. Хирурзите са успели да намалят теглото на Мария, която преди е тежала повече от 120 килограма, почти наполовина.

Тя е свалила повече от 50 килограма чрез операцията. Всъщност лекарите са ѝ казали, че е безопасно да свали дори повече, но Мария е преценила, че това е излишно. Това обаче ѝ е струвало 11 000 паунда.

“Наложи ми се да взема заем, за да платя операцията”, сподели тя пред вестник “Сън”. “Надявам се обаче, че това ще ми донесе повече участия и ще мога да си върна парите.”

Така изглеждаше Адел, преди да отслабне драстично
Снимка: Getty Images

Неотдавна Адел се превърна във вдъхновение за много жени, след като приключи брака си, който не я правеше щастлив и се отдаде на приключения. За изключително кратко време и благодарение на тежък режим на тренировки, певицата свали значителна част от теглото си и се промени до неузнваемост.