Вече никой не може да познае Адел! Британската поп сензация разкри още по-драматична загуба на тегло в последната снимка, която сподели с милионите си последователи в Инстаграм. Постът е по повод рождения й ден, който беше вчера, 5 май. Певицата навърши 32 години и реши да благодари на феновете за любовта, която й изпращат. Тя използва случая да благодари и на всички, които се борят на предни линии с коронавируса.

„Благодаря за любовта за рождения ми ден. Надявам се, че сте на сигурно по време на тези луди времена. Искам да благодаря на хората и работниците, които ни защитават и пзаят, докато жертват собствените си животи. Вие сте нашите ангели!“

Снимката, с която Адел придружи празничния си пост, разкрива колко много тя е отслабнала в последните месеци. Не само тялото й, но и лицето й изглежда изпито и вталено. Повечето коментари на феновете са, че британката е преобразена до неузнаваемост и не могат да повярват на кадъра.

Това е първият пост на Адел от Коледа насам, след като и тогава остави безмълвни почитателите със своята трансформация. По-рано изпълнителката беше споделила пред фен, че е успяла да свали повече от 45 килограма.

32-годишната британка остана извън прожекторите в последните няколко години. От 2015 година тя не е правила музика. По-рано беше обявено, че тази година се очаква новият й албум, който трябва да излеза през септември.