Факт е, че през последната година британската певица Адел не е много активна – нито в музикално отношение, нито в социалните мрежи. Една от вероятните причини е разводът й с половинката й Саймън Конеки, с когото бяха заедно цели 7 години и имат общ син Анджело. Макар и с невероятен глас и талант, тя немалко пъти беше критикувана за външния си вид и излишните килограми. Включително и самият моден гуру Карл Лагерфелд приживе я нарече „дебела“, след което се извини.

Време беше Адел да покаже на света, че красивата й душевност, талант и неоспорими качества на сцената могат да бъдат завършени в една много красива опаковка. Убедени сме обаче, че повечето фенове (близо 33 милиона) в Инстаграм са я последвали, преди да смени външния си вид. И все пак – 31-годишната британска сензация показа завидна форма на плажа на един от Карибските острови – Ангуила.

Облечена в къса рокля с леопардов принт, Адел е изловена да се забавлява в компанията на музиканта Хари Стайлс и комикът и водещ Джеймс Кордън. По информация на Mirror изпълнителката е свалила поне 20 килограма за последните 12 месеца – което няма как да не бъде забелязано от последните снимки на певицата.

Възможност да си направят снимка с известната британка имаха и местни жители на Ангуила. От кадъра най-ясно си личи промяната в лицето на Адел.

Малко преди Коледа пък 31-годишната певица публикува още две снимки, с които изуми своите последователи.

Преди това впечатление направи появата й на рождения на рапъра Дрейк през октомври. Още тогава британката демонстрира свеж вид и чувствителна загуба на тегло.