Адел - една от най-успешните изпълнителки на съвременната музикална сцена, се завръща в играта. Световноизвестната певица е променена до неузнаваемост и подготвя нова музика, с която ще зарадва феновете си през тази година.

Информацията е потвърдена от мениджъра на Адел – Джонатан Дикинс. Той заяви пред Music Week, че певицата подготвя нов албум след последния си супер успешен проект от 2015 г. - “25” и добавя, че "колкото по-бързо излезе албумът, толкова по-добре."

Последният път, когато самата Адел намекна, че работи върху нова музика, беше на нейния 31-и рожден ден през май миналата година.

"31 години... благодарна съм. Последните 30 не бяха леки, но минах успешно през тях и продължавам. За първи път от десет години съм готова да усетя света около мен и да се огледам за пореден път. 30 ще бъде дръм енд бейс запис, който ще ви отвее. Брадички горе!", сподели тогава звездата.

Миналата година Адел обяви също, че официално се разделя със съпруга си Саймън Конеки. Двамата бяха заедно седем години и сключиха брак през 2017 г.

Адел, която е известна с това, че пази от публичност личния си живот, разкри, че със Саймън са се оженили по време на церемонията на наградите "Грами" през 2017 г.

След раздялата им, а и вероятно мотивирана да започне новите 30 с ново начало, изпълнителката се промени до неузнаваемост и отслабна с близо 20 килограма.

Последният албум на поп звездата излезе през 2015 г. Можем спокойно да очакваме новият да се казва "31", имайки предвид досегашните албуми на Адел, който бяха обвързани с нейната възраст.