Всички коментират невероятната трансформация на Адел през последните месеци и дори да не се интересувате от темата, няма начин да не сте чули, че "Адел вече не прилича на себе си”. А на кого прилича тогава, може да попитате на шега, но феновете ѝ ще могат да ви отговорят на този въпрос - на носителката на “Златен глобус” и “Еми” Сара Полсън.

Никога не съм осъзнавала колко много Адел прилича на Сара Полсън

Не искам да кажа, че Адел и Сара Полсън са един и същи човек, но…

Сара Полсън също се включи в дискусите за приликите между нея и Адел и каза: “Щеше ми се да сравняват моя талант с нейния и да казват, че съм поне толкова талантлива, колкото е тя. Което, честно казано, не биха могли да кажат, защото никой не е толкова талантлив, колкото е тя. Това е малко дразнещо”.

Актрисата, е най-известна с участието си в хорър сериала “Зловеща семейна история” и в лимитирания сериал “Народът срещу О Джей Симпсън”, за който спечели награда “Еми” и “Златен глобус”. Тя сподели, че е поласкана да бъде сравнявана с Адел, която намира за много красива.

Снимка: Getty Images

Не е ясно колко точно е отслабнала Адел след развода си със Саймън Конецки, но според някои източници става въпрос за над 45 килограма по-малко. Трансформацията ѝ предизвика поляризирани реакции, включително притеснения за здравословното ѝ състояние.