Джоан Колинс разкри, че на 90 години поддържа добра форма и здраве, като тренира с физиотерапевт по половин час всеки ден, съобщи „Контактмюзик“.

Въпреки напредналата си възраст актрисата е все още много активна и е много заета в работата си - а високите си енергийни нива дължи на половинчасовите ежедневни тренировки с обучен специалист.

Тя споделя пред списание My Weekly: "Тренирам с физиотерапевт, което горещо препоръчвам на по-възрастните мъже и жени, които искат да останат във форма. Половин час на ден е основното, което правя, и открих, че това ми дава енергия."

Снимка: Getty Images

Джоан влива тази енергия в работата си - скоро ще издаде 19-ата си книга. През октомври ще изнесе турне с моноспектакъла си в Обединеното кралство, а скоро ще започне и снимките на нов филм, в който ще играе покойната херцогиня на Уиндзор Уолис Симпсън.

Говорейки пред списанието за новия си филмов проект, Джоан разкри, че филмът ще документира късните години на херцогинята след смъртта на съпруга ѝ, бившия крал Едуард VIII, който става херцог на Уиндзор след абдикацията му.

Тя каза: "С нетърпение очаквам да заснема нов филм за последните дни на Уолис, херцогинята на Уиндзор. Изглежда, че той може да се завърти веднага след като приключа с турнето по книгата".

По-рано Джоан разкри, че планира да живее поне до 100 години и смята, че навиците ѝ за хранене, грижа за кожата и упражненията ще ѝ помогнат да постигне тази цел, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Тя сподели пред "Дейли експрес" за поддържането на външния си вид: "Никакви ножове. Имала съм ботокс веднъж, преди години. Ненавиждах го. Аз съм актриса, трябва да имам изражение. На 50-годишна възраст се нуждаеш от половината от храната, която си ял на 25 години. На 75 г. пак наполовина по-малко. Ще доживея до 100 години и ви казвам: грижете се за кожата си."

"Никога не излизайте от къщи без грим. Не спазвайте диета, просто яжте по-малко. Никога не пийте вода от чешмата. Ако трябва да свалите няколко килограма, за да се поберете в нещо, яжте варени яйца и броколи в продължение на три дни. Ако трябва да похапнете нещо набързо, повече броколи. Упражнявайте се по малко. Ненавиждам го, но трябва", допълва тя.

Вижте повече за Джоан Колинс в следващото видео: