Продължава от първа част

Опра Уинфри


Дори и да си дълги години на първо място като най-успешната жена в телевизията, все ти се е случвало нещо кофти преди. Опра признава, че й дошло като първоаприлска шега уволнението през 1977 година, когато била репортер за новините за телевизия в Балтимор. „Бях изместена от емисията новини в 18 часа точно на 1 април 1977 г. Шефът ме извика и си помислих, че е първоаприлска шега.

Фелисити Хъфман


Макар и в по-късния си период в кариерата да печели редица награди и признания, актрисата от „Отчаяни съпруги” е била уволнена от телевизионния ситком “Thunder Alley”. Това се случва през далечната 1993 година. Сега Фелисити дори може да се похвали със своя звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Моника Потър


Още една актриса, която е преживяла разочарование в службата. Уволнението идва, когато Моника снима „The Young And The Restless”. “Бях уволнена, защото се справях ужасно.”, признава самата Потър.

Сали Кроучек


Кроучек често е посочвана като една от най-влиятелните жени на Уол Стрийт. Но дори и такива жени биват уволнявани. През 2011 година Сали трябвало да се раздели с високата позиция, която заемала в “Bank of America”. “Бях благодарна, когато ме уволниха. Колко хора биват уволнявани и се появяват на първа страница на „The Wall Street Journal”?