Те са красиви, секси и желани, и могат да съблазнят всеки мъж, независимо дали е по-стар или по-млад от тях. Всъщност за тях важи по-скоро правилото, че по тях залепват най-вече по-млади мъжкари. Кои са най-известните холивудски двойки, в които мъжката половинка е с по-скромен житейски опит – ето ги:

Ева Мендес и Раян Гослинг - разлика 7 години


Той може да е най-желаният мъж на планетата според списание People, но единствената жена, която той желае е Ева Мендес. Тях ната разлика е цели седем години (Ева е на 39, а Раян на 32), а това изобщо не им пречи да са вече 2 години заедно. Запознават се на снимачната площадка на The Place Beyond The Pines.

Марая Кери и Ник Кенън – 11 години


Двамата се срещат зад сцената на музикалните награди на Билборд през 2005 година. Започват познанството си като приятели, но нещата бързо прекрачват тази граница. През 2008 година се женят, а през 2011 вече са родители на близнаци – момиче и момче. Можете ли да повярвате, че разликата между тях е 11 години – естествено, Ник е по-младият – на 32, а Марая е на 43.

Хю Джакман и Дебора Лий Фърнис – разлика 13 години


Дамата, с която Хю мачка чаршафите е с цели 13 години по-възрастна от него. Женят се през 1996, когато той е на 27, а тя на 40... Но днес той е на 44, а тя на 57. Между другото, когато Хю става известен, той вече е женен за актрисата Дебора. Това се казва любов, неподвластна на времето и разликата.

Дженифър Лопес и Каспър Смарт – разлика 18 години


В началото всичко между Джен и Каспър изглеждаше като обикновено забежка, от която се нуждаеше латино звездата, за да преживее развода си Марк Антъни. Оказа се обаче, че Лопес наистина обича Смарт и дори наскоро призна, че е готова да се омъжи още веднъж. Няма да й е за първи път да сключва брак с танцьор от екипа си. Тяхната разлика е още пофрапираща – след по-малко от месец Дженифър ще навърши 44, а Каспър е едва на 26...

Тилда Суинтън и Сандро Коп – разлика 18 години


Актрисата от „Хрониките на Нарния”, позната със своя екзотичен външен вид, си има за половинка с 18 години по-младият Сандро Коп. По едно време дори се говореше, че Тилда се наслаждава на живота с двама мъже – освен Сандро, тогава тя посочваше като другия мъж – режисьорът Джон Бърн.

Мадона и Брахим Зайбат – разлика 24 години


Той е един от нейните танцьори. Може би това, което я привлича в него е енергията и младостта му – по-млад е от нея с цели 24 години. Всъщност тя е по-възрастна от неговата майка с цели 8 години, та камо ли от него...