Снощи Живка стана първата жена финалист във „Фермата“ 7.

„Щастлива съм, че пристигнах. Преди три месеца тръгнах по един път, който свършва тук, на финала. И сега пристигнах. Тук съм, защото тук ми е мястото, а не защото Ваня ми е подарила финала“, коментира 39-годишната участничка от Казанлък.

Снимка: bTV Media Group

 
Един от повратните моменти във „Фермата“ 7 бе разговорът, в който Живка се възмути пред Стефан, че Мартина, майка на две деца, се е къпала без горнище в джакузито.

Снимка: bTV Media Group


Теди чу този разговор в градината и чрез нея той достигна до всички.

От този момент нататък стопанството се раздели на два лагера, оформени около силните лидери Живка и Мартина.

Станахме свидетели и на следния диалог.
Мартина: Мен си ме виждала да влизам гола топлес в джакузито?
Живка: Не.
Мартина: А защо си говорила на Стефан такива неща? Аз в джакузи не влизам.

Снимка: bTV Media Group


Сложни бяха и отношенията на Живка с Георги. В началото двамата влязоха в конфликт. След това Георги започна да гравитира около нея, като настояваше, че продължава да бъде самостоятелна бойна единица.

„Отношенията ми с Георги в момента продължават да бъдат абсолютно стратегически. Аз трябвам за нещо на Георги, Георги ми трябва на мен за нещо и двамата се използваме взаимно, само че и двамата го знаем”, обясни Живка.

Снимка: bTV Media Group


„За мен човекът, който отвън е най-интересен, ще бъде Георги. Най-популярният образ и образът, който, ако стигне на финал, има най-големи шансове”, коментира в друг епизод Живка.

Снимка: bTV Media Group

 
Живка и Ваня бяха близки и в момента, в който имаше вероятност двете да излязат на дуел, шофьорката на високопланински камион в Австрия каза:
“Обещавам тук пред всички, че когато ти свалям снимката от стената, ще те целуна и ще я прибера”.

“Ама няма да ти се отдаде този шанс, Живе”, отвърна й Ваня.

Снимка: bTV Media Group

 
Когато Кирил бе фермер на седмицата и организира театрална вечер, това се хареса на всички. Напрежението между двата лагера бе смекчено.

Снимка: bTV Media Group


„Кирил успя да ме запали, Кирил успя да ме зарази, Кирил успя за няколко часа да обърне настроението в коренно различна посока. Във Фермата в момента витае щастие и това го направи Кирил”, заяви Живка.

По-рано през сезона Живка отстрани след дуел Красимира, която я обвини, че е лицемерна.

Снимка: bTV Media Group

 
„Краси, каза много грозни думи. Аз нищо няма да ти кажа и няма да отвърна на лошотията ти. 15:0. Заслужи си го“, каза Живка, докато сваляше портрета на Красимира.

Снимка: bTV Media Group

Снимка: bTV Media Group

Снимка: bTV Media Group

Останалите снимки на Живка можете да видите в галерията горе.