В дигиталната поредица "Животът зад Фермата" гледаме няколко интересни, но неизлъчвани в ефир разговора.

Започваме с диалога между Живка и Пламен, в който той като несемеен се интересува как се чувства тя, разделена за три месеца от семейството си.

Пламен:
Твоето щастие как изглежда?
Живка:
Пожелавам ти да го изпиташ. От няколко дни мисля единствено как ще взема телефона и ще му чуя гласа. От тази мисъл очите ми започват да се пълнят и в корема ми се получава буца… Ако се прибера с автобуса и отида в Инсбрук, ще му се обадя да дойде, ама сам, без децата. Много ми липсва. Първият ни разговор ще ми даде толкова щастие, колкото тук не съм изпитвала за три месеца.

Снимка: bTV Media Group

В същото време Кирил и Мартина са в кухнята и коментират.
Мартина:
Като гледам Пламен, че е облякъл на Любо горнището, чак ми става лошо.
Кирил:
И на мен. Той сега вече ще се премести окончателно при Любов Егоровна (вероятно актьорът има предвид героинята от пиесата на Островски „Бедността не е порок“ – бел.ред.).

Снимка: bTV Media Group

Във видеото има и монолог на Пламен пред камерата, с която участниците записват своите дневници.
„Аз ще подкрепя този, който ще е на дуел с Ваня. Не защото съм против нея, а защото искам Живка или Мартина да спечели“.

Снимка: bTV Media Group

По време на вечерята фермерите подхващат и вечния въпрос „Кой изяде стафидите?“. Техните подозрения са за Лора или Коцето.

„Това е случка преди 2 месеца, но поне веднъж седмично се повдига въпросът и с много смях го коментираме. Чакам с нетърпение да свърши „Фермата“, за да разбера“ – коментира Живка.

Снимка: bTV Media Group

„Коцето си беше хитрец, минаваше между капките. Няколко пъти съм го хващал да лъже“ – така Кирил аргументира подозренията си, че пловдивчанинът е изял шоколадовите стафиди.

„Разбрахме кой уби Лора Палмър, но така и не разбрахме кой изяде стафидите“ – шегува се Пламен.

Снимка: bTV Media Group

 

Ваня не участва в тези разговори, защото предпочете да се изолира в спалнята.

Снимка: bTV Media Group