През уикенда Любо от "Фермата" 7 публикува в Инстаграм видео от съвместна тренировка със Сами Хосни. Фитнес инструкторът също участва в това риалити, но преди две години.

Тогава той оглави класацията на LadyZone.bg за „Най-секси българин“.

Снимка: Instagram

Любомир Иванов отпадна от „Фермата“ миналата седмица след извънреден елиминационен дуел с Кирил. Първоначално дуелът бе между Кирил и Георги, но строителят от Севлиево се контузи тежко и влезе в болница. Кирил благородно се отказа от служебна победа и прие да проведе двубоя с Любо.

През почивните дни Иво направи няколко живи включвания в Инстаграм. Той сподели от автомобила си, че отива в Стара Загора да си купи джанти.

„Поздрави на всички хейтъри от Фейсбук! Коцето си заслужи да бъде във „Фермата“ толкова дълго. Той ми е дружка и е един от най-забавните хора в предаването. Ако ни е използвал, за да стои повече в риалитито, значи го е направил добре… Пламка, ти се изложи, като избра Коцето. Трябваше да си на дуел със Стефан“ – коментира Иво, докато шофираше.

По-късно той направи живо включване от Пловдив с Коцето. В един момент към лайфа от София се присъедини и Лора.

Краси също публикува обща снимка с Коцето, като написа към нея „Лудите, лудите, те да са живи...".

През изминалата седмица Теди и Виктор направиха общ лайф от столично заведение.

„С Теди решихме да се видим и да ви кажем наздраве! Тя обаче си поръча френско розе и салата „Спиначи“. Нали се сещате за „Криворазбраната цивилизация“ на Добри Войников? А ето какво си поръчах аз – българска ракия и шопска салата. Надявам се Теди да се коригира и да си поръча по-нататък нещо българско“ – пошегува се Виктор.

Негов фаворит за финала на „Фермата“ е Пламен, а на закачките на последователите в Инстаграм той отговори „Гайдата е в колата, не ме предизвиквайте да я взема“.

„Чакам финала и затова не съм в Чикаго“ – отговори Теди на въпроси на зрителите.

През уикенда Цвети и Виктор бяха в Лондон, за да участват в благотворително събитие в Българския културен институт (БКИ).

Очаквайте по-късно материал с повече детайли за тяхното пътуване.

А ако ви е любопитно как изглежда дъбът до Шумския манастир при снежно време, вижте краткото видео, което Теди публикува от там.

За предишните събирания на фермерите в реалния живот вижте тук: