Натали Трифонова е една от звездите, които се класираха за финала в тазгодишното издание на "Dancing Stars" - най-бляскавото и танцувално шоу по bTV.

Хората я определят като инатлив човек с труден характер, но тя се смята за усмихнато момиче, което не се притеснява да си покаже ноктите, когато се налага. Гледала е "Dancing Stars" като малка и си е представяла как един ден и тя ще участва. 

Танците й очароваха журито още от старта на "Dancing Stars" - вижте видеото най-горе. Целите епизоди на шоуто гледайте на btvplus.bg.

Ето 10 любопитни факта за нея:

1. Натали е родом от старопрестолната столица Велико Търново и е зодия Везни. Израснала e в София, където завършва 133 СОУ "Александър Пушкин" и после следва в УНСС.

2. Баба й e отличена като "Лекар на годината" за Велико Търново през 2020 г. Д-р Маргарита Ковачева има над 40 години стаж и всяка неделя гледа внучката си в предаването CoolT.

3. Натали и Христо Стоичков имат уникални общи снимки, направени с 25 години разлика. На първата красивата синоптичка все още дете.

4. Започва работата си в телевизията през 2012 г., а част от екипа на bTV Media Group е от 2016 г. Освен прогнозата за времето и CoolT, тя е водила предаването "Геймър", новогодишните програми на телевизията и др.

5. През 2023 г. бе дама на бала на братовчед си във Велико Търново. "Честито завършване!", поздрави тя тогава Александър и публикува семейни снимки.