Тази година търговската верига ЗОРА навършва 32 години и по традиция реализира една от най-големите си акции за годината. Тя носи името “Веселие с намаление”, като по случай празника си компанията предоставя отстъпки до -40% на избрани уреди, както и  възможност на клиентите да пазаруват всички продукти над 300 лв. на изплащане с 0% лихва на 20 равни месечни вноски.

Акцията се реализира в периода 15-18.09.2023 година във всички магазини на веригата, както и онлайн на сайта zora.bg. Доставката на продукти над 50 лв. е безплатна, при условията описани на сайта на ЗОРА.

Пълните условия на акцията “Веселие с намаление” могат да бъдат намерени тук

Освен рожден ден, тази година компанията празнува и откриването на нов логистичен и административен център в Индустриален парк "София-Божурище". Вече 32 години търговска верига ЗОРА не спира стремежа си към развитие и усъвършенстване, а новата база на компанията е олицетворение на това. Общата стойност на инвестицията надхвърля 30 млн. лв., а логистичният център включва административна сграда и складова база. Логистичния център е проектиран със зони за високо стелажно складиране и модерна техника за обработка на стоките, което ще помогне на ЗОРА да увеличи капацитета си и ефективността си. С тази инвестиция зареждането на магазини ЗОРА ще бъде улеснено и оптимизирано, а клиентите ще се възползват от по-бързо и ефективно обслужване.

ЗОРА е изцяло българска верига за черна и бяла техника, с над 30-годишна история и се е утвърдила като една от водещите търговски вериги на пазара. Компанията предлага широка гама от продукти с високо качество и иновативни технологии, които са на разположение на клиентите в цялата страна. В момента търговската верига разполага с 37 магазина в страната, които можете да посетите, както и с електронен магазин на адрес www.zora.bg.

Освен огромното разнообразие от уреди, търговска верига ЗОРА предоставя конкурентни цени, варианти за изгодно пазаруване на лизинг, възможност да удължите гаранцията на закупения от вас уред или да го застраховате. Условията за всички допълнителни услуги, които предлага ЗОРА, могат да бъдат намерени на сайта. 

Можете да получите повече информация за тях и на място в магазини ЗОРА.