Внимание! Четенето на тази статия може да предизвика у вас желание за сочни устни! Единственият начин да преодолеете едно желание е, като му се отдадете.

Вече можем мигновено да увеличим обема на устните си, и то без медицински интервенции, само с помоща на гланца за устни Duck Plump на NYX Professional Makeup.

Ако и вие като нас сте в търсене на онзи перфектен продукт, който да направи устните ви плътни, да ги подчертае и да станат по-обемни, продължавайте да четете - ние го открихме!

NYX Professional Makeup ни изненада приятно с най-новия си продукт за устни - Duck Plump Lip Gloss, който e не просто гланц, а истинско изживяване. Със своите 17 различни нюанса този гланц е подходящ за всеки стил и повод. Независимо дали търсите безцветен гланц, или наситени цветове, Duck Plump е ключовата дума за интензивен блясък и драматичен обем.

ПОСТИГАНЕТО НА ЕФЕКТА „ПАТЕШКИ“ УСТНИ

В основата на този уникален гланц е екстрактът от джинджифил, който не само придава на устните ни изключителен обем, но и предизвиква нежно изтръпване, като ги прави още по-пленителни.

Ние имахме удоволствието да тестваме продукта и да се убедим сами в уникалните му качества. Със своята силно пигментирана формула, Duck Plump е лесен за нанасяне - достатъчно е едно движение, за да получим обемни и пленителни устни.

Наблюдаваме усещане за мравучкане, след което устните са по-плътни и обемни.

Гланцът е сравнително издържлив но, ако искате да запазите този бляскав ефект, се нуждаете от още едно нанасяне през деня.

СТЪПКИ ЗА ПЕРФЕКТНО НАНАСЯНЕ И РЕЗУЛТАТИ

След няколкото дни тестване на Duck Plump открихме как оптимално да се възползваме от всичките му качества, за да постигнем желания ефект.

Първо трябва да сме сигурни, че устните ни не са напукани и разранени. Трябва да са добре хидратирани, а за това помага нежен пилинг или маска за устни, след което нанасяме ежедневната си рутина за грижа за кожата и грим.

За постигането на по-издръжлив и дълготраен цвят и ефект използваме най-добрия приятел на Duck Plump - молива за устни Line Loud. С него очертаваме устните от външната им страна, за да им придадем „уау“ ефект.

Той е много нежен и лесен за нанасяне. Всеки нюанс на гланца Duck Plump Lip Gloss си има еквивалентен цвят молив Line Loud.

ГЛАНЦЪТ НА ЗВЕЗДИТЕ

Но това не е всичко! Duck Plump наскоро намери своето място на едно от най-големите спортни събития в света - Super Bowl. С участието на иконичната Cardi B, която по хумористичен начин, обясняваше на мъжете, че Duck Plump Lip Gloss може да увеличи обема само на устните и е създаден именно за това - да им придава изключителен блясък и обем.

В рекламния клип устните на Cardi B са още по-обемни и бляскави, от когато и да е било, благодарение на страхотния ефект на Duck Plump Lip Gloss.

Така че ако търсите нещо ново, вълнуващо и изключително за вашите устни, не се колебайте да изпробвате Duck Plump от NYX PROFESSIONAL MAKEUP.

Подарете на устните си уникално изживяване и се потопете в света на неустоимия блясък!