"Изглеждаш прекрасно! Ти беше по-млада от мен, нали?"
"Не, по-възрастна съм с 5 години."

Съвсем приятелски разговор, в който куртоазията няма място - само равносметка след една добре изградена рутина за грижа за кожата на лицето. Ако и за вас красотата и грижата за кожата са актуални теми, със сигурност знаете трите важни ключа, от които зависи тя 

ПЕПТИДИ, ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА И НИАЦИНАМИД

RÉNERGIE H.P.N. 300-PEPTIDE CREAM - иновативната формула, която съдържа и трите. Копринена текстура, в която е концентрирана силата на хиалуронова киселина, чистия ниацинамид, и за първи път в Lancôme - над 300 вида пептиди. 

Този прекрасен резултат се появява след разработки в продължение на повече от 2 години, над 250 теста на формулата, над 500 теста за качество и тестове с повече от 770 жени. Lancôme откриват начин да регенерират кожата по-бързо, отколкото се проявяват следите на стареене.

Какво трябва да знаете за пептидите? 

Наричат ги още "градивните елементи на живота". Те са и най-добрите съюзници на кожата срещу видимите признаци на стареене. Затова, когато избирате своята грижа за кожата в борбата със стареене, следете за тази съставка. 

Силата на RÉNERGIE H.P.N. 300-PEPTIDE CREAM се крие именно в тези 300 пептидни фракции. Няколко пептида са добри, 300 са революционни! 

Три са растенията, съюзници в борбата с времето, защото са изключително богати на протеини, и тяхната сила е включена в тази формула. Това са:  

ленено семе
лупина
грах

Те се извличат от сложната структура на тези растения, като първо се раздробяват на прах или паста, след това сместа се хидролизира, а накрая се пречистват. 

Информираността е сила. Ето защо, колкото повече знаем какво съдържа продуктът, който се грижи за нашата кожа, толкова по-добре сме подготвени какво да очакваме като резултат.

Пептидите възстановяват кожата и допринасят тя да бъде стегната, еластична, а бръчките - изгладени. Хиалуроновата киселина е известна с това, че улавя вода 1000 пъти над собственото си тегло, като това помага за изглаждането и възстановява обема на кожата. Ниацинамидът (форма на витамин В3) успокоява кожата, допринася за нейния тонус и спомага борбата с тъмните петна. 

И още един бонус - новата формула се нанася леко и се обасорбира бързо, без да оставя мазен филм. Със сигурност ви се е случвало да изпитате онова неприятно усещане след нанасяне на продукт, когато кожата да е претоварена и лепнеща. Високите показатели за качество на RÉNERGIE H.P.N. 300-PEPTIDE CREAM обаче означават изцяло ново изживяване за кожата. Приятно! 

Най-добрият опит е личният опит. Преди да опитате крема върху своята кожа може да се доверите на мнението на групи жени от различни възрасти, които вземат участие в интересен тест. Някои от тях използват крема, а други не. Чрез флуоресцентен биологичен маркер, от Lancôme успяват да проследят скоростта на обновяване на кожата в продължение на 22 дни.

РЕЗУЛТАТИТЕ

Сред жените на възраст 40–59 години кожата се обновява по-бързо с Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream, отколкото без него, което е доказателство за регенеративните му свойства.

Скоростта на регенерация при жените на възраст 40–59 години, които използват крема, е подобна на тази при жени на възраст 20–39 години, което доказва, че кожата може да се регенерира по-бързо.

Защото новият любим крем е точно този, който може да изпревари стареенето. Нали?