Знаете ли, че само в първите 2 минути от измиването на чинии се изразходват близо 10 литра вода, ако оставим крана пуснат.

Информацията е от европейско проучване, в което участват 100 души, които мият на ръка, използвайки различни методи за почистването на упорито замърсени съдове. Оказава се, че цифрата може да е и по-голяма. Независимо от начина на миене, всеки участник средно използвал близо 40 литра вода.

Има ли начин да измием съдовете си по-бързо и ефективно, като едновременно с това спестим време, пари и ни е лесно? Да, благодарение на Fairy Max Power!

Fairy Max Power идва в иновативна бутилка, която няма капачка, поради „антитечащата си технология“. Фолиото се сваля и бутилката се държи „надолу с главата“. 

Тази позиция позволява лесно използване само с една ръка, с лек натиск на бутилката. Не е нужно да се тръска и се оставя обратно на плота, без опасност от протичане!  

Иновативният дизайн на Fairy Max Power тотално преобразява ежедневието на една домакиня. 

  • Бутилката разполага с механизъм за дозиране, който контролира количеството на продукта. 
  • Ползва се лесно само с една ръка
  • Използва се до последната капка, тъй като стои наобратно и не остава нищо по дъното. Не е нужно да се тръска или разрежда с вода.
  • Fairy Max Power безпроблемно почиства, дори и най-мазните тенджери и тигани. 
  • Перфектно почистване само с една капка. 4 пъти по-малко търкане* на упоритите замърсявания.

Лесно и бързо може да сложите край на денонощното накисване на тави и тигани. В това прекрасно и слънчево време навън никой не иска да прекарва часове в миене на съдове, нали?

*в сравнение с вариантите на Fairy с аромат на нар или ябълка, на базата на независим лабораторен тест, направен през ноември 2023 г.