До началото на лятото остават около 5 месеца. Достатъчно ли е, за да влезеш в добра физическа форма и да показваш онова така мечтано тяло на плажа? Ние ти казваме - ДА!

И за да не остане новогодишното обещание "Тръгвам на спорт!" само колебливо намерение, имаме 5 силни довода. 

1. Избери си хубав и качествен екип
Как ще изглежда тялото зависи от кройката, цвета и материята на дрехите. Всеки има свой любим чифт дънки, които му повдигат дупето, или блуза, която добре очертава бюста, нали? Спортните облекла правят същото. За да се чувствате комфортно, докато спортувате, просто трябва да изберете екип, с който да се сте добре. Старият клин и раздърпаната фланелка оставете за дните, в които просто си лежите с книжка на дивана. Във залата, или в хола у дома - важно е да имате самочувствие, докато работите върху по-доброто си аз. 

Направихме малка селекция от спортни модели от eMAG, които ни харесват. Ето защо:

2. Спортни обувки, които носиш с удоволствие

Да бъдем честни - спортните обувки чудесно се комбинират дори с пола. Така че и да не удържите на обещанието си да спортувате активно, ще имате още един чифт, с който да изглеждате супер. 
Удобната обувка е особено важна, ако ходите на фитнес, бягате, тренирате тенис на корт или сте в планината. 

Направихме малка селекция от спортни обувки от eMAG, които ни харесват. Ето защо:

3. Уреди за спортуване вкъщи - за моментите, когато не ти се ходи на фитнеса, но имаш 1 свободен час
Единствената тренировка без резултат е пропуснатата тренировка. Припомни си това следващият път, когато решиш да не спортуваш. Ако обаче нямаш никакво време или ти е твърде студено да стигнеш до залата - използвай домашни уреди. Не става дума за големи машини, които няма къде да побереш. Ето няколко спортни аксесоара, които не заемат много място, не са скъпи, но са супер ефективни - ластици, гирички, тежести за ръце и крака, пудовка, въже за скачане, постелка за йога и фитнес. 

Направихме малка селекция от уреди и аксесоари за дома от eMAG, които ни харесват. Ето защо:

4. Присъедини се към спортна група
Когато човек спортува в група - е много по-мотивиран. Ето защо е добре да имаш поне един човек, когото да наречеш свое спортно другарче. Той може да те измъкне от дома, когато ти се иска да гледаш филм, вместо да вдигаш тежести, или да те събуди рано сутрин за джогинг. Групите в различни социални мрежи вършат същата работа. Намерете своето място, защото понякога казано или показано от непознат надъхва повече от снимка на стегнатото тяло на Бела Хадид върху хладилника.  

5. Следвай съветите на треньори, които не ти гарантират резултат за 2 месеца - устойчивата промяна  изисква време
Всички сме привлечени от снимките с ефект Преди-След, които показват трансформация само за 2 месеца. Но добрата форма изисква постоянство. Дори да постигнете желаните резултати бързо, те също толкова бързо ще се изпарят, ако не ги поддържате. Затова открийте своя треньор с философия, която да се припокрива с това, което искате да постигнете. 

И не забравяйте, че добрите резултати изискват време. Само артикулите на eMAG са на клик разстояние.