Със стилно ревю миналата вечер Rowenta представи своя нов революционен продукт Rowenta Volum'24 Respectissim. Благодарение на него всяка дама може да постигне сама естествен обем от корена до върха на косата.

Първата по рода си преса за обем Rowenta Volum’24 бе представена в България с уникално ревю, в което взеха участие 6 обикновени момичета. Те бяха превърнати в истински модни кралици, демонстрирайки тенденциите в прическите от световните модни столици.

Новата иновативна преса за обем е създадена, за да помогне на дамите да решат проблема си с липсата на обем и да постигнат мигновен "уау" ефект  само с три лесни стъпки. В ефективността на уреда се убеди лично Алекс Раева, която под ръководството на модния специалист Жоро Петков направи своите първи стъпки в коафьорството.

Тя сподели, че сега ще може сама да се справя с прическата си, докато пътува. Според проучване... >>

Според проучване, проведено сред 132 465 души във Франция, Германия, Италия, Испания и Великобритания, 2005 г., 46% от жените са с тънки коси и се оплакват от липса на обем. Сега вече Rowenta предлага решение - пресата за обем Rowenta Volum’ 24 създава естествен обем от корените до върховете на косата, който издържа през целия ден. Блестящият ефект може да бъде постигнат за по-малко от 10 минути. "Rowenta Volum’ 24 достойно може да измести четката и сешоара в ежедневието на дамите – тя е лесна и бърза за домашна употреба", сподели Жоро Петков. Освен това ежедневната употреба на уреда не е проблем, тъй като нагряването до 170 градуса щади косъма, a в допълнение йонният генератор придава блясък на косата.

Тайната на уреда се крие във въртящата се нагряваща ролка с Ultrashine Nano Ceramic покритие, която прави оформянето на обем по-лесно от детска игра и в уникалната й ергономична форма, която следва движението на ръката. Освен всичко друго можем да забравим за неволните изгаряния на скалпа – термо защитният корпус изолира топлината, в случай че задържим пресата повече от необходимите 3 секунди.

Модни партньори на събитието бяха любимите ни италиански марки Sisley и United Partners Of Benetton.