По повод Платинения юбилей на кралицата реномираното британско издателство “St. James’s House” издаде книга, описваща изпитанията и триумфите на Елизабет II през нейните 70 години на трона. Луксозното издание е с над 500 страници и включва 250 фотографии.

Представянето на книгата се състоя в лондонския хотел Claridge’s с над 300 гости, сред които бяха авторите на книгата: кралските кореспонденти Робърт Джобсън и Кейти Никол, и Том Паркър-Боулс (синът на Камила Паркър-Боулс), издателството SJH Goup, гости и медии.

Присъстваха и Силвия и Пламен Павлови, собственици на Wooden Spoon. Българският козметичен бранд намери място в луксозния албум, защото продуктите му са със 100% натурални съставки.

Видео: Wooden Spoon Музика: Fleeting Times by Fox in Oil

„Продуктите ние се произвеждат от натурални и биосертифицирани съставки. Избираме винаги, когато е възможно, суровини от хранителен клас. Целта ни е да предложим на пазара възмпожно най-чистата, честна и ефективна козметична грижа за бебета, деца и възрастни“ – сподели пред LadyZone.bg Симона Колева, маркетинг мениджър на компанията.

За Wooden Spoon писахме през септември 2020 г., когато компанията бе една от 10-те в света, попаднали в луксозното издание "Baby Sussex", разказващо за живота на Меган Маркъл, принц Хари и сина им Арчи.

 

Още снимки от представянето на книгата в Лондон можете да видите в галерията горе.