„Честит Рожден Ден на мен! Днес отварям сърцето и ДУШАТА си пред вас! Днес сбъдвам голяма МЕЧТА! Минаха години в лутане, докато намеря своя път! Много неуспешни опити и много успешни, които обаче не чухте! Години наред съм си мечтала да правя авторска музика, която да споделям с вас! Ето, че този момент дойде и съм горда със себе си и този проект! Благодаря на всеки замесен, който остави част от себе си – за мен е чест, че имам такива приятели в живота си! А аз тепърва започвам да творя, да се боря и да успявам! Най-доброто предстои!“ – написа в Инстаграм Кристина Дончева, участничка в "Гласът на България" през 2020 г.

Снимка: Instagram.com/krisidoncheva/

Няколко дни по-рано тя загатна за появата на клипа „Душа“ ето така:
„Безкрайно щастлива съм да ви споделя, че тази година за моя рожден ден съм ви приготвила подарък! Моята ДУША! Всичко, което исках да кажа последните години, събрано в 4 минути МУЗИКА!“. 

Припомняме, че Кристина получи предложение за брак именно докато бе в "Гласът на България".

„В момента, в който излъчиха полуфинала на "Гласът на България", там де факто казаха, че ще й предложа брак само ако спечели. И аз си викам "Как така някой ще ми каже как и кога да предлагам брак на жената, която обичам?!“. И всичко стана супер набързо. В сряда отидох да купувам пръстен, купих пръстен, в четвъртък организирахме всичко с предаването, с евентуалния бъдещ кум и в петък отидох към София“, разказа тогава пред bTV Артьом Анатолиевич-Арти, който също е музикант. Родом е от Русия, но е израснал в Бургас, откъдето е и Кристина.

„Бях много притеснена през цялото време. После два дни постоянно плаках, вървя и постоянно плача. Страшна емоция, не можах да спя“, припомни си Кристина.

През май 2021 г. двамата станаха родители на момченце.

Сега, за рождения ден на Кристина, Артьом написа:
„Честит рожден ден, любов моя! За тези 24 години си постигнала толкова много! Ти си истински пример за жена, съпруга и майка! Бъди здрава, мечтай смело, а аз винаги ще съм до теб и ще те подкрепям! Обичам тее!!!“