Седмичната класация на най-добрите БГ снимки в Инстаграм, която сайтът ни прави заедно с предаването COOLt не остава незабелязана (разгледайте класациите до момента тук). Тя предизвика голям интерес и зрители на предаването изпратиха вдъхновяващи природни снимки. Днес споделяме бургаските залези на Калояна Димитрова. Калояна е любител фотограф, на 34 години от Бургас. По професия е начален учител и казва, че я обожава работата с децата. В свободното си време обича да снима морските пейзажи и особено залезите. 

Снимка: Калояна Димитрова

На снимките, които ни е изпратила, ще видите залез на пристанището на Морска гара Бургас, кадри от централния плаж в близост до хотел Приморец.

Снимка: Калояна Димитрова

 

"Пространството около Морска гара ми е любимо място, защото има особена магия", споделя с нас Калояна. Тя се занимава любителски с фотография от около 6-7 години.

Снимка: Калояна Димитрова

 

"Винаги съм усещала кадрите в съзнанието си, винаги водещо чувство е било запечатването на красотата и различното светоусещане, така както аз ги виждам. Фотографията е мое хоби, което ме кара да не спирам да мечтая!".