Ивелина Иванова, позната на всички зрители от участието си в "Ергенът", представи колекцията си от ръчно рисувани якета.

Снимка: Личен архив

С дрехите дефилираха нейните „колежки“ от втори сезон Пам, Боряна, Виктория и Милица, както и Ева от първи сезон на романтичното риалити. В ревюто участва и Джулиана Гани.

Снимка: Личен архив

„Като човек на изкуството обичам да изглеждам различно. Цветовете улавят нашето настроение, тъй като ние ги избираме спрямо него. Дръзките решения показват силна индивидуалност и смелост, да изразиш собствената си същност чрез визията си. В новата колекция “Бодлите на розата” представям дънкови якета, които са единствени и неповторими. Всяко едно от тях е ръчно рисувано с цветове, “пръскащи” индивидуалност. Използвам текстилни бои и материали за освежаване на слоевете, които да придадат максимална ефектност и оригиналност на дрехата“ – поясни Ивелина пред LadyZone.bg.

Снимка: Личен архив

Тя е художник и на събитието вчера представи и свои картини. На 18 август Ивелина ще открие своя изложба в Морско Казино, Бургас.

Снимка: Личен архив

Организаторът Красимир Недялков я подкани на покаже и своя певчески талант, след което Ивелина изпълни песента на Андреа Бочели – Con Te Partirò.

Припомняме визитката на Ивелина.

Снимка: bTV Media Group

Тя е от Бургас и завършва бакалавърска степен по стенопис, магистърска по живопис и специализация по интериорен дизайн в Испания. През 2021 г. реализира първата си самостоятелна изложба „Пространства и хоризонти“ и е номинирана за „Млад художник на годината“. В момента Ивелина работи като учителка по изобразително изкуство в частно училище в София. Знае как да печели мъжкото внимание и вярва, че талантите ѝ, в комбинация с вродения сексапил и вътрешна красота, я превръщат в рядък скъпоценен камък.