Надежда Вишева е една от трите финалистки в "Ергенът" 3. Тук събрахме най-любопитното за нея, като проследяваме и пътя й до финала.

1. 34-годишната Надежда Вишева е от Карлово, а сега живее в София.

Снимка: bTV Media Group

2. В трети епизод на романтичното риалити тя събра смелост и призна на Алек, че има един брак зад гърба си и син.

„Да, имах брак в Гърция. Имам и 7-годишен син, с когото вече три години сме в София. Опитвам се да съм като Шива и да се справям с всичко. Единствено се затворих малко повече, притеснявах се да допусна мъж в живота ми. Мъжете в България са тесногръди, притесняват се от предишен брак и когато жената има дете“ – призна родената в Карлово Надя.

3. По време на коктейла в седми епизод Надежда имаше среща насаме с Алек в градината, но малко по-късно тя сама го отведе за второ рандеву.

„Реших, че това е моята вечер. Дърпам го настрани и той е учуден. Притеснена съм, пърхат пеперуди в стомаха“ – сподели 34-годишната дама.

„Аз не искам да съм само приятелка с теб“ – каза тя, а изненаданият Алек отвърна „Знам, усещам“.

„Виждам, че ти нямаш смелостта. Може би аз трябва да съм смелата“ – продължи Надежда.

„Смела за кое?“ – попита Алек, след което Надежда го целуна страстно.

„Надежда днес е във вихъра си“ – коментираха останалите дами на коктейла.

„Чувствам се разтопен! Ти си феноменална жена!“ – призна й Ергенът, а тя добави с усмивка „Това нищо не е. Не знаеш какво те чака“.

4. Своята бъдеща сватба Надежда си я представя "На плажа, заобиколена от най-близките си“. Идеалният мъж според нея е „мечтател, здраво стъпил на земята“.

5. Обича да закусва „яйца, фреш и кисело млекце“.

 

Снимка: bTV Media Group

Целите епизоди гледайте на btvplus.bg

6. В епизод 12 на "Ергенът" Надежда и Алек имаха възможност за дълъг разговор в градината на имението.

„Рискувах, за да дойда тук. Вече съм безработна. Виж каква жертва направих, за да те срещна“ – призна Надежда, която е работила като HR специалист.

„Изобщо не съжалявам за жертвата“ – добави дамата и последва нова страстна целувка.

7. В епизод 13 Ергенът покани Надежда на среща, която включваше и екстремни изживявания по скалите на остров Родос. Тогава тя сподели, че името на 7-годишния й син е Константин, а тя му казва Косьо.

„В един момент спрях да търся мъж, защото исках да предпазя сина си. Той свиква с моя партньор и после му става трудно, като се разделим… Много би те харесал. Той е мое копие, моето лице, но със сини очи и коса като твоята“ – сподели Надежда.

8. В епизод 19 Алек покани Надежда на индивидуална среща. Тя започна с кафе на плажа, продължи с каране на джет и завърши с романтична вечеря в неговата вила.

„Тук живея, ти си първата, която идва. За мен си адски специална“ – обяви Алек, когато вече бяха седнали край басейна.

„Имах една връзка, с която избързах. Заживяхме заедно, но определно не се получи. Този мъж доста ме травмира. Потискаше ме емоционално, че съм от провинцията, че съм живяла в саксия в Гърция. Че съм най-лошата майка. Да съм благодарна, че съм с него, защото съм с дете и никой няма да ме вземе“ – сподели 34-годишната Надежда.

„Освен това му беше трудна комуникацията с малкия. Правеше му забележки защо има трохи, защо мляска. А детето беше на 5 и половина, стресирано от смяната на средата. В резултат на тези забележки не искаше да яде. Аз също ям бисквити на дивана, не съм педантична да чистя след детето“ – разказа Надя.

9. Най-романтичното нещо, което някой е правил за Надежда, е да й подаряват всеки ден в продължение на няколко седмици по едно лале. Това е любимото й цвете.

А най-лудото нещо, което е правила, е да замине за Италия без планиране. „Купихме си билети с приятелки и заминахме на следващия ден. Пихме вино и ядохме паста."

10. В един от последните епизоди Алек и момичетата спаха в шатри сред природата.

Надежда се измъкна рано сутринта от палатката, в която спа с останалите момичета, за да легне при Алек.

"Алек си отвори очите, видя ме, усмихна се и ме гушна – това беше най-вълшебният момент, сърцето ми щеше да изскочи", не скри вълнението си тя.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg