Йоана беше момичето, което получи последната роза в "Ергенът". Така без специалното цвете и възможността да се бори за сърцето на Алек остана Милена. 

"Ти си необикновена жена! Знам, че това, което ти се случи тук, е голям трамплин и е начин да потърсиш себе си!" - това бяха думите, с които Алек изпрати Милена. 

Преди Церемонията на розата Милена беше първата, която показа на Алек как си представя бъдещето и къде би искала да пътуват заедно. Той призна, че му е харесало това, което е видял, но не го е почувствал като свое. 

Какви бяха първите думи на Милена след тежката раздяла - вижте във видеото. 

Алек и Милена се разделиха с прегръдка, а думата за раздяла беше само една. 

"Сбогом" - си казаха и двамата.

Милена призна, че средата, в която толкова жени се борят за сърцето на един мъж, й е прекалено изкуствена. 

През цялото си участие тя се открояваше със свенливост и по-обрано поведение. Милена не влезе в нито един конфликт. А съквартирантката й Криси сподели, че е видяла, че тя започва да се отваря и да "разцъфва" в последните дни. 

Милена е едно от момичетата с тежка житейска съдба.

На една от личните срещи с Алек тя му призна, че като малка е търпяла тежка агресия от съученици - подигравали са й се заради външния вид, височината, наричали са я травестит и са палили косата й.

Това я карало да се затваря и да търси утеха в книгите. Завършила е 4 висши образования и по професия е парфюмерист. Обича пътешествията и е романтичка по душа.  

Коя е Милена?