Киара е една от участничките в "Ергенът", на която отне известно време преди да покажат себе си. Но тя направи впечатление на всички с красотата си. Дали обаче е била така очарователна и преди "Ергенът"?

Тя истински се притесни, когато Алек се забави с подаряването на роза. 

„Смятах, че имам още време. Някак си се чувствам много слаба, защото не мога да променя решението на мъжа, за когото съм дошла“, разстроена сподели мислите си певицата. За около 100 секунди тя си мислеше, че за нея романтичното риалити е приключило.  

Киара определя себе си като трудолюбива, красива и амбициозна. Десет години е тренирала художествена гимнастика, като е била и в националния отбор на България.

Има много спечелени медали от състезания и международни турнири, но ѝ се налага да прекрати кариерата си на спортист заради сериозна контузия. Спортът я научава на дисциплина и хъс, които пренася и в работата си, като към момента, тя се занимава с музика.

„И аз да си изцапам малко ръцете“, пише Киара на една от снимките, на която се вижда, че не се притеснява и от ремонтни дейности.

Едно от любимите места сред природата, на които Киара ходи, са Боянските водопади. На тази локация тя има снимки по различно време в годината.

По време на зимните месеци, когато все още има сняг:

„Наричайте ме Киара. Дъщерята на Цар лъв“, пише тя в описанието на последната си публикация в Instagram.

Дали Киара ще открие любовта в лицето на Алек в "Ергенът" - предстои да видим.