Атрактивни, секси, харизматични- оказва се, че това не са всички таланти на момичетата от "Ергенът", сезон 3. Много от тях имат сериозни спортни кариери, а различни видове спорт са част от живота им. 

В кои спортове се изявяват момичетата, които търсят любовта в най-романтичното риалити - вижте тук. 

Една от участничките в "Ергенът", трети сезон, е национална шампионка по плуване. Габриела е на 25 г. и е състезател по плуване.
Треньорите ѝ са възлагали надежди тя да спечели първото олимпийско злато след Таня Богомилова. Била е изключително отдадена на спорта, докато един ден не получава алергия от хлор. Габриела се принуждава да прекрати професионалната си кариера след 12 години плуване и спечелени над сто медала.

Бившата плувкиня признава, че е преживяла изключително тежко раздялата с мечтата си да стане олимпийска шампионка. Решава обаче да не пропилява живота си за нещо, което не може да промени.

За нея животът е тук и сега, а това да откаже да се впусне в поредното приключение, което би ѝ донесло истинска наслада, е престъпление. Признава, че е амбициозна и винаги има мнение, което знае как да отстоява. Не обича да ѝ се противопоставят, защото винаги е права. Единствените хора, които са ѝ коректив, са нейната майка и сестра. Трите са сами вече почти 20 години и се подкрепят безусловно. Сестрата на Габриела е неизменна част от нейния живот. Признава, че винаги е поставяла нея пред себе си, но сега е готова да тръгне по своя собствен път.

Снимка: bTV Media Group

Габриела е осъзнала, че е достигнала до този етап в живота си, в който, ако се влюби, ще избере любовта. В представите ѝ идеалният мъж е самостоятелен и амбициран. Харесва поддържаните мъже, но не и суетните. Едно от нещата, с които Габриела не прави никакви компромиси, е ревността. За нея да бъдеш ревнив е еквивалентно на това да искаш бавно да убиеш човека срещу себе си. Готова е за следващата голяма крачка и се вълнува от срещата си с Алек, след която животът ѝ може да се промени завинаги. В него тя вижда подходящ партньор и се надява да се харесат от пръв поглед. А ако магията се случи, няма сила на света, която да я спре да спечели любовта му.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg

 

Барбара, 23, състезател по борба

Барбара Иванова е от Кюстендил, но понастоящем живее в София. Обича да се глези, обожава да пазарува, влюбена е в лукса и не се срамува от това. За да подсигури високия си стандарт, тя работи на няколко места – през деня прави маникюри, през нощта е барманка в дискотека, а освен всичко е и състезател и треньор по борба.

 

С толкова занимания й остава много малко време за сън - спи по три часа на денонощие. Признава, че няма никакво свободно време, но не се оплаква, защото не иска да бъде длъжна на никого. Мъжко момиче е и може да пребори всекиго… буквално.

Тренирала е художествена гимнастика и борба. Само след четири месеца усилени тренировки става вицешампион на България на Републиканското първенство по борба. Завършила е НСА със специалност треньор и учител по физическо възпитание, а в момента следва и магистратура.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg

Спортът обаче не може да осигури финансовата стабилност, която Барбара цели, и затова тя се записва на курсове за маникюр, педикюр и миглопластика, след което отваря свой собствен салон. Барбара има точни и ясни цели, които преследва неуморно, а най-голямото ѝ оръжие са големите ѝ сини очи.

Красотата и чарът ѝ привличат мъжкото око, но Барбара признава, че около нея се въртят единствено „токсични момчета“, които се опитват да я ограничават и контролират. В представите ѝ идеалният мъж е джентълмен, с отношение към жената до себе си, интелигентен и по възможност рус, със сини очи. Барбара смята, че за да промени посоката, трябва да се откъсне от нощния живот, като е убедена, че Алек може да ѝ покаже едно различно лице на силния пол.

 

Още едно момиче от "Ергенът" е тясно свързана със спорта. Виктория е спортен мениджър в Български футболен съюз. 

Тя е от София, гледа мачове и нон-стоп ходи на футболни срещи. В миналото е тренирала художествена гимнастика, а след края на спортната си кариера се е занимавала и с модерен балет. Щастлива е от начина си на живот, защото получава нужната доза адреналин и разнообразие, а и създава много приятелства, някои от които са за цял живот.

 

Харесва ѝ да работи с мъже, защото, по думите ѝ, те не са интриганти като жените. Не се съобразява с никого, а основно със себе си. Виктория с лекота приковава мъжките погледи, а флиртът е нейното оръжие, с което знае как да приковава вниманието върху себе си. Постигнала е мечтите, което е преследвала, и има от всичко в изобилие. Няма нужда от мъж, който да ѝ уреди живота, а от истинска любов.

Признава, че е на етап от живота си, в който иска да създаде семейство и да има деца, тъй като ѝ е омръзнало от мимолетни връзки и неангажиращи авантюри. Готова е да даде много любов на човека до себе си и се надява той също да я обича на сто процента такава, каквато е. В мъжете търси най-вече опора. Иска от партньора си да е честен, амбициозен, отговорен и думите му да са в синхрон с действията. Когато вижда Алек по телевизията, веднага се записва за кастинг за „Ергенът“. Не крие, че са я привлекли сините му очи, които са я накарали да се влюби. Виктория е убедена, че ще бъде следващата победителка в най-романтичното телевизионно приключение, в края на което ще носи фамилията Младенова.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg