„Аз съм от хората, които винаги искат повече от себе си, живота и околните. Не мога да живея, без да имам главозамайващо голяма цел, в която да влагам цялата си енергия. Когато бях на 17 г., започнах да танцувам по варненските кръчми, водена от мечтата си един ден да стана най-известната и скъпоплатена ориенталска танцьорка в България“ – споделя Мони Зенгиннер, позната на зрителите на bTV от участието й в "Ергенът" 2.

Снимка: instagram.com/monizenginner/

„Дори родителите ми не вярваха, че ще успея. Та, някой чувал ли е за известна кючекчийка? 5 години по-късно, на 22-годишна възраст, аз реализирах мечтата си. Покорих връх, който никой досега не бе покорил… и дойде моментът да покоря нов“ – пояснява Мони, чието истинско име е Симона Стоева.

Снимка: instagram.com/monizenginner/

„Преди броени дни навърших 23 години. Прекарах рождения си ден работейки по първия си репортаж. Напълно наясно съм къде искам да ме отведе новото ми начинание, но и съм сигурна, че въображението ми не е достатъчно смело, за да си представи какво ще ми предостави животът след още 5 години. Той обича борците и се бори рамо до рамо с тях“ – завършва Мони и публикува репоратажа си, посветен на новата Зелена зона за паркиране във Варна.

Снимка: instagram.com/monizenginner/

Танцьорката обича да е различна. Преди няколко месеца, в разгара на Барби манията, тя сподели:
„Най-страшното нещо за мен винаги е било да съм като всички останали. В период, в който всички са кукли Barbie, Bratz е една. Зенгиннер също“.

Миналата година тя се похвали, че е спряла цигарите – вреден навик, който я е завладял още на 10-годишна възраст.

Очакваме с интерес трети сезон на "Ергенът", който започва през февруари по bTV.