Още с влизането си в "Ергенът" 24-годишната Теа Добрева, представяща се с артистичния си псевдоним Теа де Анджелис, показа, че има чувство за хумор и автоирония.

„Вместо да ходя с високо вирната глава и това да ми даде самочувствие, аз гледах как да не падна на тези камъни. Срамота е за една актриса така да се случи“ – сподели Теа, чието влизане бе доста помпозно – с фойерверки и корона на главата.

Снимка: bTV Media Group

„Приятно ми е, чудя се вече какви глупости да говоря само и само да успокоя притеснението си… Чакам те да си направим лудо парти с момичетата. Нека да пийнем малко и да се отпуснем“ – каза тя на Алек.

Снимка: bTV Media Group

„Самото запознанство мина тъпо. Трябваше малко да го заговоря, това-онова. Когато момичетата ме посрещнаха, продължавах да съм тоя идиот“ – призна Теа пред камерата на романтичното риалити.

Снимка: bTV Media Group

Тя обясни появата си с корона така: „Идеята е да съм кралицата на купона, но кралицата малко се притесни“.

В началото на коктейла Алек помоли да седне и се оказа, че има място между Теа и Шермин.

Снимка: bTV Media Group

„Ела тук, ако ти допадат блондинки. Иначе имаме и много прекрасни брюнетки“ – поясни Теа. Тя попита къде по света е пътувал Алек и понеже Шермин спомена Израел, стана ясно, че Теа и Ергенът не са ходили там.

„Ето, можем да идем с теб в Израле и да направим с Шермин хубава тройка заедно“ – пошегува се Теа. Разбира се, тази идея не допадна на Шермин и тя каза, че няма да ги посрещне, ако двамата се появят в Тел Авив.

Снимка: bTV Media Group

„Шермин е много интелигентна. Не знае как да се държи дамски и затова бих споделила Алек с нея като за начало“ – коментира през смях Теа де Анджелис.

Снимка: bTV Media Group

Тя е едновременно актриса, танцьор и DJ. Теа се развива в няколко творчески направления, тъй като смята, че е комплексен артист, роден за сцената. Любопитно ни е да видим как ще се развие нейният образ в "Ергенът".

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg