Последната роза в епизод 19 на "Ергенът" бе за Катя. Без цвете остана певицата Киара.

„Тъжно ми е. Яд ме хваща, защото има други момичета, които трябваше да си тръгнат преди мен“ – коментира бургазлийката.

„Доста искрени чувства изпитах. Съжалявам, че не можахме да ги споделим. Надявам се да намериш това, за което си дошъл“ – каза Киара на раздяла с Ергенът. 

 „Аз също. Благодаря ти, че беше тук!“ – отвърна й Алек.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg.

„Следвай сърцето си. То няма да те излъже“ – промълви Киара на ухото на Ергенът, докато го прегръщаше за сбогом.

„Разочарована съм, защото започнах да усещам много силни чувства. Като знам, че някое от момичетата ще си тръгне с този човек... Разкрила съм се до голяма степен, а това го правя много рядко“ – сподели певицата пред камерата на романтичното риалити.


Коя е Киара?
24-годишната Киара Маджарова е от Бургас, където завършва класически балет. В момента е модел, а от година и поп-фолк изпълнител в лейбъла на Емануела. Най-популярната ѝ песен носи името „Закачен“ – парче, което за отрицателно време се превърна в тотален хит в платформата Tik-Tok.

Киара определя себе си като трудолюбива, красива и амбициозна. Десет години е тренирала художествена гимнастика, като е била и в националния отбор на България. Има много спечелени медали от състезания и международни турнири, но ѝ се налага да прекрати кариерата си на спортист заради сериозна контузия. Спортът я научава на дисциплина и хъс, които пренася и в работата си, целеустремена към върха.

Не крие, че е дива и първична – винаги е открита, защото няма за какво да се преструва или притеснява. Винаги казва цялата истина, с риск да има сърдити. Работата ѝ като фолк певица я прави щастлива. Вярва, че човек трябва да следва сърцето си, а не хорското мнение. Убедена е, че е създадена за сцената, и се чувства в кожата си повече от всякога. Заради натовареното си ежедневие, обаче, Киара е необвързана.

Определя себе си като силно влюбчива – иска мъжът до нея да е здраво стъпил на земята и да държи на думата си. Не обича високопарни думи, а действия. Киара е наясно, че мъжете я обожават, а жените искат да са като нея, и е твърдо убедена, че никой не може да ѝ устои.

 

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg