В края на епизод 18 на "Ергенът" без роза остана Виктория.

„Алек ме разочарова. Чувствам се наранена и недооценена. Не смятам, че съм по-недостойна за него, както ме определяха. Аз може да съм рязка и груба, но поне бях единственият истински човек в тази къща“ – коментира 30-годишната софиянка, а напускането й накара Мария да се разплаче.

„Благодаря ти, че беше тук!“ – каза Алек на раздяла.

Снимка: bTV Media Group

„И аз ти благодаря. Послушай сърцето си и отвори очите си“ – посъветва го Виктория.

Снимка: bTV Media Group

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg

Снимка: bTV Media Group


„Аз направих много действия към Алек, но не видях реакция от негова страна. Тръгвам си с малко разочарование, но щастлива, че изживях всичко това, колкото и малко да беше. Ако не намери жената в предаването, може животът пак да ни срещне, знае ли човек?“ – сподели спортният мениджър след напускането на романтичното риалити.

Снимка: bTV Media Group


Коя е Виктория?
Виктория Асенова е от София и работи като спортен мениджър в БФС (Български футболен съюз). Обожава работата си, гледа мачове и постоянно ходи на футболни срещи. В миналото е тренирала художествена гимнастика, а след края на спортната си кариера се е занимавала и с модерен балет. Щастлива е от начина си на живот, защото получава нужната доза адреналин и разнообразие, а и създава много приятелства, някои от които са за цял живот.

Харесва ѝ да работи с мъже, защото, по думите ѝ, те не са интриганти като жените. Не се съобразява с никого, а основно със себе си. Виктория с лекота приковава мъжките погледи, а флиртът е нейното оръжие, с което знае как да приковава вниманието върху себе си. Постигнала е мечтите, което е преследвала, и има от всичко в изобилие. Няма нужда от мъж, който да ѝ уреди живота, а от истинска любов. Признава, че е на етап от живота си, в който иска да създаде семейство и да има деца, тъй като ѝ е омръзнало от мимолетни връзки и неангажиращи авантюри.

Готова е да даде много любов на човека до себе си и се надява той също да я обича на сто процента такава, каквато е. В мъжете търси най-вече опора. Иска от партньора си да е честен, амбициозен, отговорен и думите му да са в синхрон с действията.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg