В трети епизод на "Ергенът" Алек пристигна в имението с хеликоптер и отведе 25-годишния модел Екатерина на романтична среща.

Докато вечеряха край брега, Алек сподели, че родителите му се запознават още по времето, когато майка му е била съученичка на сестрата на баща му.

Снимка: bTV Media Group

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg.

„За него е било любов от пръв поглед, бил е като ударен. Минават обаче доста години, докато любовта им стане реалност… А ти за деца мислила ли си?“ – попита Алек.

Моделката от Русе отговори, че иска минимум две – момче и момиче.

„Аз съм си казал, че искам да бия баща ми поне с едно, защото той е отгледал 5 деца“ – поясни Ергенът, което видимо шокира Катя.

Снимка: bTV Media Group

„Какво мислиш за осиновяването?“ – попита тя с усмивка.

Снимка: bTV Media Group

„Като каза за 6 деца, си помислих: аз ли трябва да ги раждам“ – коментира по-късно моделката пред камерата на романтичното риалити.

Снимка: bTV Media Group

В хода на вечерята тя попита Алек какво е да си израснал в толкова голямо семейство.

Снимка: bTV Media Group

„Означава, че постоянно имаш хора, на които можеш да разчиташ. Всичко е изпълнено с феноменално разбиране и любов, само позитивна енергия. Всеки може да помогне с всичко на всеки. Искам и аз да създам това. Особено като видя майка ми и баща ми да сядат на масата – те мълчат и имат най-благата усмивка и поглед на света, защото пред тях е целият им свят“ – сподели Алек Младенов.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg.