Името на една жена - Магдалена, е най-често споменаваното в изминалите дни. Маги Томова стигна до финала на "Ергенът", а това, което показа през всички епизоди на романтичното риалити, беше запомнящо се и автентично. 

Още при първото виждане с Алек, тя сподели, че е изпитала силна емоция и определи това като любов от пръв поглед. "Моето момче" - така тя наричаше Ергенът. А това, че тя е специална за него, той пък показа, като й подари розова роза. 

Гледайте най-забележителните моменти на Магдалена във видеото.

Неочакван обрат на финала остави и Магдалена, и Надежда без роза, пръстен и нов партньор. Алек не появи на финала, но остави на дамите видеосъобщение. В него сподели своето решение и обоснова избора си да не дойде. 

Името Магдалена е библейско и означава “кула”. В Новия завет се разказва за грешницата Мария-Магдалена, която измила краката на Исус. Реакцията на Магдалена, след като чу това съобщение обаче, не беше толкова смирена.

През цялото време тя не можеше да повярва, че случващото се е истина и твърдеше, че човекът, когото тя познава, би дошъл и би заявил избора си лично.  

Първите й думи след финала бяха свързани с детски спомени от дъвки с име "Love is..."

В интервю с Наум Шопов варненката сподели:

"Със сигурност не очаквах да не се появи! Оглеждах се наляво, надясно, гледах очите на редакторите, за да се издаде някой, че това е шега!"

Въпреки драматичния финал тя споделя, че е благодарна и щастлива, че е усетила силна емоция още в първия момент, в който го е видяла. Ако не е било това силно чувство, е щяла да си тръгне.

Вижте най-забележителните моменти на Магдалена от "Ергенът" във видеото.