Магдалена стигна до финала в най-романтичното риалити в България "Ергенът". Блондинката от Варна направи впечатление с красивата си визия и увереността, че с Алек имат силни чувства, възникнали от пръв поглед. Какво обаче остана скрито?

Снимка: bTV Media Group

Ето какво не знаете за Магдалена: 

1. Магдалена Томова е от град Варна, но живее в София. Работи като модел и управител на изискано столично заведение. През 2006 г., на крехка възраст, Магдалена печели конкурса „Мис Варна“, а с това интересът към нея скача лавинообразно. Тогава тя прави грешен избор, заблуждавайки се, че е срещнала правилния човек. От дистанцията на времето, Маги вижда себе си като объркано момиче, за което единствените важни неща са били скъпите вещи и екзотичните почивки.

2. От "Ергенът" запазва много добро приятелство с Екатерина и Валерия

3. Обича да пътува из целия свят, като понякога го прави дори и сама. Науми ли си нещо, няма какво да я спре. В много от епизодите на "Ергенът" една от най-обсъжданите теми беше тази, че Маги все още не е спала на палатка. И това й се случи в романтичното риалити. 

4. Извън имението, Магдалена споделя ежедневието си с две прекрасни кучета, с които обичат да се разхождат из природата.

5. Спортът е неизменна част от живота ѝ, като обожава да изкарва негативната енергия от себе си с тренировки по бокс.

 

 

6. Има сестра, с която са изключително близки. Има и татуировка на корема - цветя. 

7. Смята се за честен и откровен човек и никога не подмива несправедливост мълчаливо. Готова е на секундата да влезе във всеки спор, алергична е към лъжата, лицемерието, наглостта и безотговорното отношение. Не съжалява обаче за нищо, защото вярва, че е взела уроците си и е натрупала житейски опит, който я е превърнал в силна и уверена жена.

8. Магдалена мечтае за любов, деца и уютен семеен дом. Липсва ѝ единствено партньор, с когото да сподели всички прекрасни неща, които ѝ се случват на този етап от нейния живот. Вярва, че е готова да срещне голямата любов, но е разбрала, че трябва сама да я потърси, а не да чака тя да почука на вратата ѝ. Идеалният партньор за нея е интелигентен, забавен, грижовен и амбициозен. 

9. Често готви за приятели, когато й дойдат на гости, но всъщност готвенето не се оказа една от супер силите й. В епизод на "Ергенът" тя се опита да направи лимонада за Алек, но напитката се разля по масата. Нова кулинарна техника, която измисли, са плесканите кюфтета. Йоана коментира, че първото ястие приготвено от нея е филийка със сирене. 

10. Имала е продължителна връзка, оказала се токсична за нея. Заради тези отношения се премества в София и променя живота си. Носи в себе си вина от факта, че дори баща й е пострадал физически, заради тази връзка.  

Снимка: bTV Media Group

Маги получи розова роза от Алек, с което той изрази специалното си отношение към нея. Тя е една от трите дами, които стигнаха до финала на романтичното риалити.