20-годишната Валерия Дакова от Дупница бе най-младата участничка в трети сезон на "Ергенът". Тя отпадна седмица преди големия финал, който bTV ще излъчи на 16 май.

Днес в „Преди обед“ Валерия сподели за емоциите в романтичното риалити, паник атаките и ангажиментите си като модел.

„Изкусителката Валерия се изпари вчера, но си има и доста причини за това. Не може Алек да ми казва „Трябваше да помислиш за нашето общо бъдеще“, при положение че същата сутрин го видях в едно легло с друга жена. Той не спря да се мляска с всяка една. За тези два месеца съм го виждала по 15 минути на коктейл. Не мога да пренебрегна себе си заради човек, когото не познавам чак толкова добре“, сподели Валерия пред Яна Донева.

Тя призна, че все пак между нея и Алек е имало химия.

Относно случката с Надя на яхтата с парцала тя не смята, че е прекалила.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg.

„Надя преди снимките ми каза, че съм се потнала. Затова при включени камери реших да използвам тази реплика. Надя много ме харесваше в началото и постоянно ми правеше комплименти. Натискаше да играе с мен, което много ме отблъсна. На играта с пайовете осъзна, че не я харесвам. Ние сме много различни. Тя обикаляше къщата като дух с психарската си усмивка 24/7. Не можа да приеме, че я отблъснах, и обърна палачинката“ – коментира Валерия.

За провалената групова среща, когато тя се разстрои, че няма грим, Валерия поясни, че е получила паник атака.

„Паник атаките започнаха, когато бях на 16-17 г. Майка ми вече беше болна. Загубата й ме срина, два месеца не излизах от вкъщи. Чак сега в предаването получих отново паник атака“ – сподели най-младата участничка в "Ергенът".

Тя добави, че сега има доста ангажименти като модел. Предаването е калило психиката й и е станала по-търпелива.

Валерия призна, че няма мъж до себе си. С баща си се е чула след предаването.

„И това малко ме подразни в Алек, че ми даваше наклон в личния живот. С него не сме се виждали в реалния живот. А и след това, което виждам на екран, не искам“ – обобщи Валерия, която е най-близка с Екатерина и Магдалена.

Мечтата й е да стане дизайнер, а след като завърши „Икономика на отбраната и сигурността“ в УНСС, ще запише психология.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg.