2024 г. се очертава да бъде по-добра в различни отношения в замисимост от зодията, която сте. Кой е най-силният ви ден през 2024, вижте според астролози.

  • Драгоница, таролог: Ако те е страх от картите таро, значи те е страх от себе си! (ВИДЕО)
  • Късметче за деня за 31 януари 2024 г.
  • Късметче за деня за 30 януари 2024 г.
  • ГОЛЕМИЯТ хороскоп за февруари е тук - любов, здраве и работа (ВИДЕО)
  • Късметче за деня за 29 януари 2024 г.
  • Късметче за деня за 28 януари 2024 г.
  • Как се наричат годишнините от сватбата – от 1 до 100 години
  • Късметче за деня за 26 януари 2024 г.
  • Вълчата луна в България: Ето кога настъпва първото пълнолуние за годината
  • Късметче за деня за 24 януари 2024 г.

Ако смятате, че 2023 не е била вашата година, тогава може би 2024 наистина ще ви се усмихне. На 4 август, една от зодиите ще срещнете нови хора с интереси, които съответстват на нейните, прочетете коя по-надолу. 

Всеки ден през новата година носи различна енергия за всички, ето кой е вашият щастлив ден. Отбележете го в календара си и използвайте максимално енергията от него.

Овен – 19 март

С много духовни промени, които ви очакват тази година, най-щастливият ден за вас ще бъде 19 март, известен още като „астрологичната нова година“. Тогава започва вашият „сезон“, така че ако чувствате, че трябва да започнете нещо ново в живота си или да си починете от всичко, което ви тормози, то тази дата ви предлага шанс да се представите на света в един нова светлина.

Телец – 23 май

Ретроградността на Юпитер приключи на 30 декември 2023 г. и оттогава носи благословии и изобилие в живота ви. Очаквайте тази енергия да продължи през първата половина на 2024 г., като кулминацията е на 23 май. Следвайте желанията си, отдайте се на хобито си и обърнете внимание на партньора си.

Близнаци – 25 май

Снимка: istockphoto.com

2024 е вашата година за поемане на разумни рискове и вземане на важни решения. Когато Юпитер навлезе в знака Близнаци на 24 май, това е вашият шанс да „препрограмирате“ подсъзнанието си. Тази промяна повишава любопитството ви и ви насърчава да прегърнете провала. През този ден вашата интуиция може да разкрие информация, която ще промени живота ви.

Рак – 5 юли

Вашият най-щастлив ден през тази година е 5 юли, по време на Новолунието в Рак. Циклите на новолунието предлагат шанс да промените енергията около вас и да започнете нови проекти.

Лъв – 4 август

Лъвове, имате нужда от почивка тази година. За разлика от миналото лято, за щастие, тази година нещата ще бъдат по-привлекателни в любовен план, особено по време на Новолунието в Лъв на 4 август. Ще намерите нови хора с интереси, които съответстват на вашите страсти.

Дева – 28 февруари

Когато Луната в Дева озари небето на 28 февруари, това ще бъде вашият шанс да направите нещо вълшебно от цялата бъркотия. По този начин можете да се откажете от всички ограничения, които сами си поставяте и да станете по-уверени в себеизразяването си.

Везни – 4 юни

Везни, вашият основен фокус през 2024 г. ще бъдат взаимоотношенията. Ще имате възможност да изследвате своята чувственост и да срещнете хора, които не са вашият тип. Може да срещнете някой специален, който ще отключи скрити части от сърцето ви, за които никога не сте подозирали, че притежавате. За тези, които вече имат връзка, ще имате шанса да опитате нещо ново и забавно в спалнята, но и да освежите връзката си.

Скорпион – 2 юли

Време е да правите това, което ви вдъхновява творчески и да насочите кариерата си в нова посока, където сърцето ви среща ума ви. Вашият най-щастлив ден в годината се пада на 2 юли и това е идеалното време да мечтаете и да се докоснете до най-смелите си фантазии.

Стрелец – 17 октомври

Снимка: iStock

Тази година ще имате сладки промени, които подкрепят новия ви начин на живот и ангажиментите ви. На 17 октомври планетите показват, че е време за личностно израстване и себеизразяване.

Козирог – 1 март

Подравняването на Слънцето и Юпитер ви носи специална енергия, което ви прави неустоими за другите. Ще имате шанс да промените обстоятелствата и в същото време да освободите силата си на убеждаване и в този ден безстрашно да използвате влиянието, което имате върху другите.

Водолей – 10 февруари

Водолеи, вълнувате ли се да поемате нови рискове? Вашият благоприятен ден ви дава възможност да постигнете слава и успех. Време е да докажете истинската си стойност. През 2024 г. ще трябва да практикувате безусловна любов към себе си, което включва преодоляване на вътрешните ви страхове и ефективно да пренасочите енергията си.

Риби – 11 март

2024 е идеалният шанс да започнете отначало. Крайно време е да спрете да поставяте нуждите на другите пред своите собствени и да се съсредоточите върху изграждането на основата за мечтания живот. Вашият най-щастлив ден в годината е 11 март, когато Новолунието в Риби се изравнява с Венера. Предстои голяма промяна.