Слънцето определя нашата зодия. Луната обаче е отговорна за хранителните ни навици. Тя е тази, която ни вика до хладилника през нощта или когато сме под напрежение.

Ето какъв е правилния подход към отслабването в зависимост от зодиакалния ви знак:

Снимка: iStock

Овен

Овните са много енергични. Високоинтензивните тренировки или спортове отговарят на тяхната състезателна природа, като спринтиране, кикбокс или отборни спортове.

Телец

Телците ценят рутината и комфорта. Установяването на последователен график за тренировки и съсредоточаването върху здравословни, задоволителни ястия им влияе много добре.

Близнаци

Близнаците лесно се отегчават, така че може да се възползват от разнообразни тренировки като уроци по танци, като редуват различни дейности, за да поддържат интереса си.

Рак

Раците често търсят емоционален комфорт. Емоционалното хранене може да бъде предизвикателство, така че фокусирането върху практики за съзнателно хранене и намирането на подкрепа чрез приятели или треньор е по-доброто решение.

Лъв

Лъвовете обичат вниманието и възхищението на хората по тях. Груповите фитнес занимания или дейности, при които могат да бъдат център на внимание, ги мотивират да останат постоянни.

Дева

Девите са ориентирани към детайлите и се възползват от щателното следене на храненията и тренировките си. Поставянето на конкретни, постижими цели също им действа добре.

Везни

Везните търсят баланс. Включването на кардио и силови тренировки, както и намирането на баланс в диетата, може да се окаже от съществено значение за тях.

Как останалите 5 зодии могат да поддържат страхотна форма, вижте във видеото по-горе.