Има хора, които си тръгват от една любовта връзка и горят всички мостове след себе си. Без прошка и без "Ами, ако?" - тези три зодии са категорични в решенията си. 

Снимка: iStock

Овен

В природата на представителите на това огнено съзвездие е да бъдат ловци и завоеватели. Това се отнася както за мъжете, така и за жените овни. Овенът ще направи всичко възможно, за да покори човека, от когото се интересува. Когато Овенът е влюбен, той е склонен да си затваря очите за недостатъците на партньора и да прощава грешките му. Но ако се случи нещо, което да го разочарова и да го накара да се раздели с половинката си, то да се разпали отново буйният огън на любовта е невъзможно. 

Можете да отгатнете, че чувствата на Овена са угаснали, ако забележите, че той започва да игнорира партньора си и се отнася към него с пренебрежение. Обикновено на този етап половинката му се чувства толкова наранена, че сама решава да си тръгне. Но ако човек проявява упоритост, тогава Овенът мълчаливо събира вещите си и затръшва завинаги вратата след себе си. И да го върнете е невъзможно.

Козирог

Представителите на тази земна стихия са съсредоточени върху кариерата си. Затова личните проблеми остават на заден план. Ако някакви дреболии не устройват Козирога, той е склонен да ги преглътне, при това за дълго време. Особено ако в семейството има дете или пък бизнес дела свързват Козирога със съпругата му, тогава той е готов да извърши чудеса от издръжливост, само и само да не изгуби най-ценното. 

Снимка: iStock

Но когато отношенията с партньора станат прекалено напрегнати, то Козирогът решава, че е време за открит диалог, като се опитва да изясни нещата. Ако половинката му откаже да го слуша, тогава Козирогът взема решението за раздяла. И да се помирите с него или да го накарате да се върне обратно в семейството, вече е невъзможно.

Скорпион

Представителите на водната стихия, както и Козирозите, се отличават с непоклатимостта и търпеливостта си. Скорпионът може дълго време да прощава грешките на партньора си и да му дава нови шансове. В същото време самият Скорпион ще наблюдава мълчаливо, правейки си изводи дали човекът срещу него си е взел поука. Ако ли не, водният представител на зодиака ще започне психологически да атакува половинката си, като междувременно обмисля начините за слагане на край на взаимоотношенията. 

Скорпионът няма да се върне при вас дори горещо да го молите за това. Ако вашият партньор е от този зодиакален знак, то не изпадайте в крайности при усложнение на ситуацията. Просто навреме изгладете нещата и поправете грешките, ако искате да съхраните връзката си.