Какво да очаквате през юни месец в любовта, работата и здравето:

ОВЕН

Работа: Може да договаряте инвестиции през първата половина на месеца. Търсете на всяка цена правата си, ако искате Съдбата да ви дари успех в този не особено активен месец, особено след 18 юни, когато Меркурий започва поредното си ретроградно движение и ни налага обичайните за този период забрани.
Здраве: Здравето ви е нестабилно заради постоянните притеснения, които сами си създавате и се вживявате в несъществуващи драми и заради емоцията, която ви пречи да сте реалисти. Бъдете особено внимателни в дните 13-16 юни, когато Луната е във вашия знак и сте податливи на проблеми с главата, очите и кръвното налягане.
Любов: Не бива да допускате странична намеса, не споделяйте проблемите си ако ги има, защото добронамерени близки или съседи веднага ще посеят клюки. Тези, които са нещастни в брака може да направят крачката към развод, за да не страдат в идващите години.

ТЕЛЕЦ

Работа: Обогатете се с нови знания и не си мислете, че си губите времето, защото в последните месеци сякаш новостите ви убягват заради натовареност с други задачи. Проведете разговори с вашите колеги, ако съществуват недоразумения, за да си спестите изоставане на работата. Получавате заслужени похвали, които са причина да ви завиждат и да злословят зад гърба ви.
Здраве: Здравето ви е отлично, ако не сте пушачи, защото през този месец, особено родените в трета декада може да се оплакват от дихателни проблеми и алергични реакции, не само заради цъфтежите, а и ако не успявате да наложите мнението си. Предпазвайте се от проблеми с гърлото в дните 16-18 юни, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Разправиите в семейството са неизбежни, ако не осъзнаете какво се случва и вместо да ги избегнете ги задълбочите, само защото не приемате, че вината може да е и във вас. Рискувате да отдалечите не само половинката си, а и децата си, ако се опитвате да подреждате живота им.

БЛИЗНАЦИ

Работа: Опитите ви да застанете срещу Съдбата си са във ваша вреда. Не бързайте с промени на работното място и с уволнения, заради нечия интрига, защото още ще губите, особено след 18 юни, когато ретроградното движение на Меркурий ще ви лиши от бързо назначаване на нови хора. Ако случайно назначите, може да се окажат некомпетентни пак във ваша вреда.
Здраве: Здравето ви е изцяло подвластно на настроението и от нежеланието да туширате споровете и скандалите, за които често причината сте вие. Не пропускайте отдиха и развлеченията в почивните дни, а и в дните 18-21 юни, когато Луната е във вашия знак.
Любов: През юни искате наваксате финансовите загуби от периода на извънредните мерки, но бъдете наясно, че няма как да го сторите за сметка на личните ви отношения и забрава на семейството и домашните ви отговорности.

РАК

Работа: Не бива да правите опити да се доказвате пред завистливи хора, които нарочно ви ядосват, за да се съгласите да инвестирате в техните проекти, но вашата позиция ще е губеща. Усещате го. Доверете се на вашата интуиция. Не планирайте големи вложения и харчове след 18 юни, когато Меркурий е ретрограден и ще си навредите.
Здраве: През този месец здравето ви изисква да сте внимателни с храната, да не прекалявате с тлъстото и с пресните салати, ако страдате от жлъчни проблеми и подуване на стомаха, особено в дните 21-23 юни, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Ако се прибирате сърдити и не разговаряте със семейството си, разправиите са постоянни и провалят отношенията ви. Единствения начин да съхраните хармонията в отношенията си е да оставите проблемите на прага на дома си и да влезете при семейството си без този товар.

ЛЪВ

Работа: Не бива да уволнявате служители заради гнева си. Не ви съветвам да сменяте работата си, дори и ако сте получили предложение, но можете да заемете изчаквателна позиция и през втората половина на следващия месец, ако мястото е още свободно, да дадете положителен отговор. Забравете импулсивните решения в дните след 18 юни, когато Меркурий започва ретроградното си движение.
Здраве: От вашето добро желание зависи да сте отговорни към здравето си и да не прекалявате с храната и алкохола, дори и ако сте на почивка или на сватба. Бъдете внимателни в дните 23-25 юни, когато Луната е във вашия знак.
Любов: При роднински драми и неразбирателства в семейството не бива да изневерявате, за да не съсипете брака си. Колкото по-бързо отдалечите напористите ухажори, толкова по-спокойни и защитени от неочакваности ще бъдете.

ДЕВА

Работа: Началото на новите ви проекти може да бъде успешно, ако го поставите преди 18 юни, когато започва ретроградното движение на Меркурий, и след като са добре обмислени и обсъдени с вашите колеги. Не бива да пренебрегвате изостаналите задачи - завършете ги в края на месеца. Важен е анализа и вашата оценка на първата половина на годината, за да планирате втората. Не ви съветвам да уговаряте кредити.
Здраве: Здравето ви е нестабилно, затова ви съветвам да не пренебрегвате почивката и да не се опитвате да надскочите себе си. Планирайте месеца така, че работата да не ви натоварва, а в дните 25-27 юни когато Луната е във вашия знак, внимавайте с какво се храните.
Любов: Семейните, които са сговорчиви и компромисни с половинката си да се предпазват от критика, която дори и градивна ще стане причина за разправия, водеща до обида и отдалечаване. Веднага поднесете извиненията си и всичко ще приключи на мига.

 

ВЕЗНИ

 

Работа: Не бива, вкопчени в нереалната си цел, да договаряте инвестиции или да подписвате договори за съдружие, за да не загубите пари. По-добре приемайте допълнителни задачи и си осигурете малки, но чести приходи. Не давайте заеми, не харчете парите си за капризи. След 18 юни, когато Меркурий започва ретроградното си движение, планирайте втората половина на годината. Подредете приоритетите си.
Здраве: Здравето ви е крехко, ако се поддавате на нервно напрежение или забравяте да си дадете почивка и не спортувате. Бъдете отговорни към себе си в дните 1-2 и 27-29 юни, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Не наранявайте и не обиждайте брачната си половинка като я упреквате без причина. Не отдалечавайте децата само защото все от нещо сте недоволни. Ще ви е потребно много време, за да си върнете стабилността в отношенията, ако допуснете отдалечаването на близките си.

СКОРПИОН

Работа: Няма лошо във вашето желание да общувате, но бъдете внимателни с тези, които допускате до себе си. Правете го без емоция и без да се опитвате да скриете от вас самите че нещо в поведението на тези нови за вас хора ви притеснява. В противен случай се сърдете на себе си, когато се окажете измамени и разочаровани, ако създадете общ бизнес или планирате общи инвестиции. След 18 юни забравете начинанията, защото Меркурий е в своето ретроградно движение.
Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото непрекъснато сте притеснени за нещо, което не си струва да ви занимава. Предпазвайте се от настинки и инфекциозни заболявания, а също от ухапвания от насекоми, ако сте на плажа. Бъдете внимателни в дните 2-4 и 29-30 юни, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Запознанствата не са причина при семейните и щастливи в брака за изневери и разпад на отношенията. И да се оправдавате, че сте изневерили само веднъж и да ближете рани, няма да възстановите брака и отношенията си или ако го сторите животът ви няма да е както преди.

СТРЕЛЕЦ

Работа: Най-добре е за вас, ако се отдадете само на рутинните си ежедневни служебни задължения, които са също така важни, за да не изоставате с тяхното изпълнение. През първите дни на месеца поставете началото на новите си идеи и планове, които може още веднъж да обмислите и да обсъдите с вашите партньори. Забравете за начинанията, инвестициите и проектите след 18 юни, когато Меркурий започва ретроградното си движение.
Здраве: Ако не прекалявате с алкохола и храната, особено тези от вас, които са решили да си почиват през юни, здравето ви е стабилно. Следете нивото на кръвната си захар, особено в дните 4-6 юни, в които Луната е във вашия знак.
Любов: От вас зависи да не допуснете ревност и съмнения в изневяра, ако каните често гости в дома си, които дори и само приятели са причина за раздразнителност и проблеми. Привидно бързо потушавани те може да се превърнат в причина за отдалечаване.

КОЗИРОГ

Работа: По-добре е да се откажете от залитане в крайности, от разправии с колегите и началниците ви, от разширяване на вашия бизнес, ако имате ваша фирма, за да не се окажете зависими от кредити, които няма как да върнете, заради добронамерени приятели обещаващи ви лесна печалба. Завършете започнатите и особено изостаналите задачи след 18 юни, когато Меркурий е ретрограден и не позволява начинания.
Здраве: Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от травми поради невнимание, или заради бликналата емоция, която ви пречи да виждате препятствията. Предпазвайте се от алергии заради ухапвания от насекоми, особено в дните 6-9 юни, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Не се изненадвайте, ако внезапно да осъзнаете, че бракът ви не е щастлив, а живеете заедно с половинката си по силата на навика, без чувства и хармония. Ако не промените нещо, не постигнете компромис и при нежелание от двама ви да коригирате поведението си, не е изключено в да вземете решение за раздяла.

ВОДОЛЕЙ

Работа: През юни успявате, ако сте умерени, тактични и потискате навика си да се противопоставяте дори и на това, което ви носи полза. Съдбата изисква да не заставате срещу себе си, за да не ближете рани, когато се провалите. Говорете с вашите началници, за да намерите компромисно решение по отношение на вашите задължения и да продължите да работите без натоварване, особено след 18 юни, когато Меркурий започва ретроградното си движение.
Здраве: Здравето ви е стабилно, ако избегнете травмите. Тези от вас, които страдат от хронични проблеми с костите и ставите, ще имат оплаквания заради променливото време, особено в дните 9-11 юни, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Уран, вашият управител, ви налага такт и търпение, носещи ви очаквания успех и в семейството. Заемете се със своите задължения у дома, за да избегнете конфликтите, които може да се окажат изпълнени с неприятни думи и причина за раздяла.

РИБИ

Работа: Не се колебайте и бъдете дейни. Няма да сте лишени от наплив на хора, които искат да работят с вас, но да им давате много пари, а те да вършат малко работа. Не им подавайте ръка. От вас зависи да си спестите провал заради техни действия. Забравете начинанията след 18 юни, когато Меркурий навлиза в ретроградното си движение.
Здраве: Здравето ви е стабилно. От вас зависи да го съхраните, като си наложите спокойствие и не прекалявате с алкохола в дните 11-13 юни, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Ако сте щастливи, нямате причина за раздяла, дори и защото някой ви внушава, че може да сте още по-щастливи. Направите ли глупостта да се доверите на странични съвети, ще съжалявате горчиво, че сте нарушили хармонията в дома си и трудно ще намерите ново щастие.