На 6 юни 2024 г., новолунието в Близнаци ни дава възможност да започнем нова глава в живота си. Тази седмица със сигурност ще усетим вятъра на промяната. 

Новолунието в Близнаци отваря нови врати към всеки от нас през тази седмицата, като ни дава възможност да използваме това време, за да се свържем с другите, да учим, да пътуваме и да споделим идеите си.

Този момент е изпълнен с възможности за самоутвърждаване, изграждане на богатство и успех. Въпреки, че може да не успеем да променим напълно положението си, можем да променим начина, по който го възприемаме.

Когато Близнаци се срещнат с новолунието, във въздуха се усеща вълнение. Този астрологически аспект ни вдъхновява да опитваме нови неща, да се срещаме с нови хора и да опознаваме света през различна перспектива. Това е един от най-общителните знаци на зодиака и новолунието в Близнаци е време да се събираме с други хора, да споделяме идеи и да свързваме вибрациите си с тези около нас.

Време е да поставим нови цели и да разчупим рутината.

ЗНАЧЕНИЕ НА НОВОЛУНИЕТО

Снимка: Getty/Istock

След заземяващите вибрации в сезона на Телеца, Близнаците събуждат нашето любопитство и желание за приключения. Това е време за учене, задаване на въпроси и преоценка на живота ни. Близнаците не само ни помагат да общуваме по-добре, но и да разберем по-дълбоките мисловни процеси и убеждения, които ни водят.

Енергията на Близнаците може да бъде интензивна, а умът ни да се лута в много посоки. За да поставим намеренията си по време на новолуние, е важно да се заземим и центрираме. Практики като йога и дихателни упражнения могат да ни помогнат да останем фокусирани и спокойни.

Също така обърнете внимание дали се чувствате нервни или притеснени по време на това новолуние. Тези чувства може да са страничен ефект от енергията на Близнаци. Признайте ги, но не им позволявайте да ви управляват. Съсредоточете се върху дишането си и го използвайте, за да потиснете многобройните мисли в ума си.

БАЛАНС МАЖДУ УМ И ЕМОЦИИ